Vlad, mușcă ăștia din tine ca din căprioară. Pardon, ca din țap. Au-n-au dinți, ești nu ești vinovat, ești țapul, țapul ispășitor. De de? Simplu. 1. E COVID și covidul ți s-a repartizat. 2. Câțu și ai lui dorm pe ei, molfăie o reformă. Nasol este că tu nu apuci să faci lucruri. Și când le faci, le faci anapoda. Ca la morții de Covid băgați la pungi de plastic. Da, tu nu faci lucruri, reformă. Nu știu dacă ți-ai dat seama. E grav. Ție ți se întâmplă lucruri. Pe linie. Nu poți să-ți vezi de "viziune" că vine câte un Piatra Neamț, câte un Balș, uite acum un Foișor. Ți se întâmplă. Ai ghinion.

HotNews.roFoto: Hotnews

În 2021 să vorbim ca babele? Da. Se sparg puroaiele tocmai în mandatul tău. N-ai de ce să-ți dai demisia. Tu te pricepi la multe în Sănătate, dar n-ai timp să ne arăți. Oricât de mult te-ai pricepe, vin peste tine evenimentele. N-ai timp decât să faci pe salvatorul. Apropo, și când ești salvator ai fața aia septică, scrâșnești din dinți.

Frumos ești, deștept ești, diplome ai, reformă ai, te susține poporul inteligent, echipa ta e fantastică, dar deochiul se ține de tine. Sigur, guriștii peneliști și pesediști trebuie striviți, au amar de ani de viclenii, dar, repet, sunt chestii care nu pot fi explicate doar așa. E ceva dincolo de toate astea. Tătaru, cât era el de tătar, a avut și prezență și noroc. Le avea cu crizele și mutrele.

E deochiul, îți zic eu. Blestemul. Nu, nu e doar Covidul. Plesnesc lucrurile de la covid-ul ăsta, dar, vezi tu, un mandat ca să fie reformist are nevoie de calm, de timp să coacă reforme. Repet, vin peste tine evenimentele, n-ai timp să dai și tu ce ai mai bun.

În timp ce scriu despre deochi, la Babeș a plesnit oxigenul și au murit 3 oameni. Regretabil, vei spune, condoleanțe familiilor, etc. dar revin cine a dat cu nenorocirea asta tocmai acum când ți se mișcă scaunul ministerial? E o mână nevăzută. E blestem. Mâine iar ți se va cere DEMISIA!!!!

Ți se-ntâmplă. Dar nici tu nu prea ești "dus la biserică". Ești pricinos. Ești țâfnos. Poate de aici ți se trage ghinionul. Acum pe bune, ce te costă să-ți pui masca la conferință deși ești singur în sală? Ce te costă să nu mai faci pe viteazul că ai vorbit tu cu toți pacienții transferați din Foișor și totul este fericire. De ce dracu n-ai citit legea cu morții de covid? De ce-i nevoie să te-ncontrezi cu Câțu zilnic? Care-i avantajul cu circăriile astea? Te descarci?

Tu chiar crezi că ești înconjurat de lupi și trebuie să fii ca lupii? Dar tu nu ești lup. Fă ceva și ieși din cercul tău patetic, antipatic. Nu trebuie să râzi, dar nu mai ieși la declarații dacă-ți vine să vomiți când vezi presa ineptă și politicienii veroși. Sunt inepți și veroși, adevărat. Dar abia așteaptă să te zgândere, să-ți vâneze antipatia. Pune-o pe zglobia ta Andreea, secretară de stat, să comunice. Ia-l pe Cherecheș și trage-l de barbă până cântă cum trebuie.

Tu ai avea timp poate să lucrezi. Adică să faci o blagoslovenie și să dai oamenii afară. Sunt vinovați la Balș, la Foișor, la Piatra Neamț. Sunt hoți în jurul tău. Fă o sfeștanie și dă afară dracii, hoții. Fă ceva cu mâna ta. Că te duc de nas evenimentele.

Dragă Vlad. Ai ceva de lucru prin guvern? Lucrează.

Altfel, fără să faci nimic rău, fără să fii vinovat, vei fi dat afară. De ce? Că altfel nu porți decât ghinion.