Nu mai amintesc că la Învățământ este un dinozaur guraliv și “plin de bubele” compromisului. Dar hop și Năsui a dat peste o dinozaură cu “pete”. Pete șocant de viermănoase. Și zile-n șir a apărăt-o ca pe ochii din cap. Astăzi, Năsui a recidivat. Vrea un om de-al lui Teodorovici PSD. Câțu cade și el din pod. "Umple" Corpul de Control de un Barbu de-al lui Băsescu. Integrul Vlad Voiculescu, marele civic, hop și el, dezgroapă dintr-o groapă a istoriei, un dinozaur, tot de-al lui Băsescu. Tipi tineri, cică, reformiști, uite ce reforme fac. Reînvie dinozaurii.

Năsui, Voiculescu, Orban, CîțuFoto: Perspektiva

Pe ici, pe colo, prin locurile esențiale ale Guvernului scot capul tot felul de dinozauri pesediști, băsiști, pontiști.

Trădători sau anonimi. Inși care și-au dat măsura incompetenței o dată-n viață. Este incredibil cum peneleul, usereul sunt complet lipsiți de idei, de inși, de competențe. Incredibil cum, fomistă, Coaliția de la Putere redescoperă arhiva politică de dinozauri. Cum se poate așa ceva? Cum?

Unde-i sângele proaspăt al coaliției? Unde-s pumnalele, unde-s topoarele, unde-s creierele haiducilor?

Unde? Unde-s, Năsuiule? Unde-s Vlăduț, frate? Unde-s Cîțule? Unde vă sunt competențele? Unde? Unde? Nu-s!

E pustiu în lumea voastră. Dar și a șefilor Barna, Cioloș, Orban, Cîțu. Pustiu e în jurul vostru. Cică aveau un batalion de cadre USR Plus-ul. Cică sunt tone de creier la PNL-u'. Aveau mușchi în Opoziție. Astăzi, numiri “pe sub masă” toxice. Bubuie. Dau cucuie.

Astăzi, Năsui recidivează. O vrea pe ruda lui Teodorovici PSD.

Tot azi, mai vine alta. Guvernul a făcut o Ordonanță de Urgență prin care se politizează pozițiile de prefect și subprefect. "Băieții" se dau pe față.

Motivația: guvernul este politic. Prefecturile sunt brațele lungi ale guvernului în teritoriu. Deci, trebuie să fie politice. Ce să ne mai ascundem? Ordonanța "pute" a dinozaurism. Se vrea acoperirea unor noi numiri politice. Parcă, UE ne ceruse, la intrare, să anulăm aceste numiri politice, acum se revine asupra acestui test PileCunoștințeRelații. Clar.

Cine numește în funcții dinozauri, devine una cu dinozaurul. Cazul Bode e elocvent.

Te dilești la creier când primești sfaturi de la inși care au mai făcut o tură prin guvern. Eu nu spun că nu-i de dat o a doua șansă, dar unde-i, unde-i aerul curat de care s-a vorbit în alegeri? Ce pățesc cei înconjurați, manipulați, subjugați?

Păi, Bode, săracu’, a fost strivit de dinozaurii de la Interne. Cazul Gavriș "l-a scos" din Guvern. Bode a fost lovit în plex. Șmecherii de la Interne l-au scuipat ca pe o măsea stricată. Generalii "grași" îl fac în foi de varză, ca pe o sarma. Nu-i Crăciunul lui Bode, este Prohodul lui.

Bode e exemplu proaspăt.

Cine se-nconjoară de dinozauri e-ngropat. Iar nunta USR+PLUS+PNL începe cu prohodul "speranțelor". Un așa prohod care-i are în frunte pe Năsui, Voiculescu, Cîțu e cu atât mai penibil.

Numire Năsui

Numire iar Năsui

Numire Vlad Voiculescu

Corp Control Cîțu

Ordonanța Prefectilor

Cazul Bode