Așa e cu mitul. pot să văd corpul mort. mort de tot. Și-ngropat pot să-l văd. Maradona nu e mort. nu poate fi mort. Nu e mort. nu e mort. Poate să moară mama, s-o văd îngropată. dar, nu, maradona nu poate să moară. Băi, ești nebun? maradona e mâna lui Dumnezeu pe pământ. Cum să se usuce mâna lui Dumnezeu? E viață. Incredibilul driblangiu, pitic, farseur, drogat, mitoman. maradona e în toate felurile. Trăiește în toate felurile în sufletul meu muritor. De asta e mare. și n-a murit. Nu. N-a murit. cred că el și Dumnezeu au dat-o cu mâna-n poartă la Mondiale. dar nu cred că astăzi acum a mierlit-o. a dat iar gooooooooooool!

HotNews.roFoto: Hotnews

În 1986 era un cal pitic argentinian. Pentru mine. A dat gol incredibil. E mit de atunci. Știi de ce? Când omul e frumos, când faza e extraordinară, nimeni n-are timp de morală. Maradona e mit. Uite aici farsa. Ba nu, Înălțarea lui la dreapta lui Dumnezeu. Că acolo s-a înălțat într-o clipă Maradona. Și s-a înălțat din 1986.

Minciună? Farsă? Ce contează? Ochii mei și ai lumii s-au închis. Ca el să dea gooooool! Asta înseamnă minune. Ochii lumii se închid și nu-ți mai pasă de nimic. Ești fericit. ești chiar tu madonă, o Maradonă. Te bucuri de minune. N-ai greutate, burtă. Poți face orice pe lume. Maradona al meu n-a murit. "Mâna lui Dumnezeu" nu se usucă niciodată. Băi, ai înebunit, îndrăznești să mă contrazici? Pentru că e ca și cum nu se mai poate face nimic pe pământ. Nimic. Prin Maradona adevărul și minciuna s-au arătat relative Sunt relative amândouă dacă ele te fac fericit. Pe tine muritor. Privește mâna-capul lui maradona. Care-i adevărul? Care-i minciuna? Mâna e minciună? Păi, fără ea n-ar fi fost gol. capul e adevărul? Dar doar cu el nu ar fi fost gol. Maradona! Domle, n-ai murit. Ești cu Elvis, cu Ceaușescu, cu Hitler, cu Napoleon. În America de Sud. Ai dat iar gooooooooooool!