Este clar destin istoric. Este clar demență acum. Toată istoria Rapidului este scrisă așa, pe infarct și balamuc. Mereu pe muchie de cuțit, mereu te încearcă Rapidul ăsta: ori mă iubești, ori nu. Așa este povestea iubirii omului. Nici anul acesta Rapidul n-a avut șansa unui drum lin spre o calificare în Liga 1. Nu. În etapa de duminică, ora 18,30, este iar “pe viață și moarte”.

Hai Rapid!Foto: Hotnews

EXCLUSIVITATE, într-un interviu cu Dumnezeu realizat de mine în toiul nopții, Acesta a declarat că s-a retras din brigada de arbitri. A declarat că el nu poate ține echilibrul într-o asemenea partidă de bal și spital. Are dreptate Dumnezeu!

Uite calcule simple: Dacă Rapidul câștigă cu Turris, tot nu-i sigură promovarea, că ea depinde de UTA, FCArgeș, Mioveni și Petrolul. Păi, ce alea-s de aruncat? Nu.

Dacă Rapid nu câștigă cu Turris Turnu Măgurele, adio! Turris poate promova ea.

Rapidul dacă câștigă, dar rezultatele din celelalte partide sunt defavorabile, atunci poate juca în baraj! Să vezi ce omor va fi, poate le băgăm mortu'n casă lui Dinamo.

Păi, o asemenea partidă ca cea de duminică nu te face să eziți ca Dumnezeu? Uite, pe noi fanaticii Rapidul ne bagă în infarct.

Cum s-a ajuns aici?

Putem fi supărați pe schimbarea antrenorului Pancu cu Alexa în plin marș glorios. Putem da vina pe egalurile lui Alexa. Dar ce partidă, domle, cu UTA!

Putem face orice, comenta oricum. Totul se uită, totul începe!

Dumnezeu mi-a spus azi noapte că Rapidul e singur vinovat de îmbârligăturile astea de-ți vine să te dai cu capu’de pereți.

Dumnezeu, cu tupeul lui obișnuit, m-a întrebat: omule, nu asta este dragostea? De 40 de ani iubești Rapidul. Ca un miel, ca un bou! Nu așa arată blestemata de dragoste?

Să iubești, să eziți, să pierzi, să câștigi, iar să pierzi, iar să speri și iar să iubești ca și cum n-ai fi cunoscut iubirea vreodată? Dat dracului Dumnezeu! Are dreptate!

Mi-e o fricăăăăă dar urlu de azi până duminică seara: Hai Rapid! Dă cu Turris-ul de pământ! Ne întoarcem în Liga Întâi!