Ariana, fetiță de 12 ani din Oradea, a aflat că e infectată cu coronavirus. Pe loc, Ariana și-a făcut bagajele ca să meargă la spital. Mama s-a opus, dar Ariana nu și nu. Fetița este dintr-o familie cu o situație materială precară, tatăl a murit, iar mama ei a trecut printr-o boală gravă. Doctorii au luat-o în custodie pe Ariana, o vindecă și o alintă. A devenit eroina lor. Speranța lor. Starea de veghe pe vreme de oboseală. - știre ebihoreanu.ro

Mama și copilulFoto: Public Domain Pictures

Îți dau lacrimile: Ariana de 12 ani a înțeles că grija pentru viața celui iubit îți dă și ție viață. Lucru de care echipa de zgomote politice habar n-are. Uite-i pe cei ce mârâie: Ciolacu, Ponta, Vosganian, Tăriceanu, Cataramă. Luați-vă băieți și de Ariana, sfârtecați-o!

Îți dau lacrimile: Ariana tace și face ceea ce nu știu să facă zeci și sute de inși care se cred Isușii lui 2020. Care urlă, se tâmpesc de atâtea constipații și conspirații. Nu vă e rușine? Are 12 ani. Și ea, Ariana minte?

Îți dau lacrimile: Ariana le dă peste bot celor care se cred nemuritori. Celor care cu mintea în vacanță dau COVID “la tot cartierul”, la munte, la mare, la nunți și chefuri. Nu vă stă șaorma și șampania în gât cănd auziți cum Ariana stă-n spital?

Îți dau lacrimile: Ariana chiar ar avea nevoie de bani și pe Ariana n-o plătește nimeni să spună că COVID-ul omoară. N-aveți inimă? Ariana stă în spital să se facă bine, nu să mintă.

Îți dau lacrimile: Ariana vrea să se vindece. Să-i dea mamei ei zile de viață de la ea. Ariana se bagă în spital, în infern pentru ea. Atât de mult își iubește mama! Trăind infernul, dăruiești celui iubit o viață mai bună.

Îți dau lacrimile de bucurie că ARIANA există. Pură. Și atât de simplu și-a înțeles menirea în viață.