Mi-e frică să fiu Valeriu Nicolae zilele astea. Și nu doar de COVID. E greu să fii Valeriu Nicolae. Eu nu pot. Zilele trecute i-am luat un interviu și i-am mărturisit această lașitate, slăbiciune. M-a privit blând, cu înțelegere și mi-a spus: scrie despre cei care fac binele. Promovează binele până când el devine normalitate. Iată astăzi oamenii care fac binele. Oameni de care știam doar eu și Valeriu. Cine știe oameni de aceștia să urle! Numele lor să se audă!

Valeriu NicolaeFoto: arhiva personala

“Nu stiu cu ce să te ajut." Spuneam în VIDEO interviu. CLICK aici

Și VALERIU răspundea: Facerea de bine promoveaz-o la greu. Vomit când aud tot felul de ipocriți. Bă, lăsați-mă cu Dumnezeu și alea, deci vouă nu vă pasă decât de pisicile voastre sau de amantele voastre, si-mi spuneți mie să nu promovez oamenii care fac binele? Că să fim smeriți. Nicio smerenie! când în Ghetou este infernul pe pământ. De cine suntem noi reprezentați? De Firea si de Florea? Stii vreun politician care să facă bine, să vină printre oameni si sa-i ajute acum la greu? Eu nu știu niciunul. Hai să facem facerea de bine o chestie de normalitate atuncea. Că dacă politicienii nu simt o presiune din toate părtile ei nu misca un deget. Am scăpat de niste prosti, dăm de alți proști.”

Urlu BINELE!, cum mi-a spus Valeriu Nicolae, care zilnic intră în Ghetoul Ferentari și dă mâncare și învățătură copiilor de acolo. Încep.

Cine știe să nu tacă.

Organizația Concordia

Carpathia.org

L'Universe du Nicolai

Brutăria Miez

Carusel

Adi Hădean/familia Hădean

Elena Tănase

Dana Sofian

Alin Covăceascu

Claudia Costea Baia Mare

Laura și Claudiu de la Pizzeria La Romana

Lucian Apostol - notar și MIhaela soția lui

Alin Răducanu - optician

Sorin Panaitescu - IT

Dan Paraschivescu

Anca Argeșiu

Daniela Anania - Baia Mare

Cine ne citește, să continue. Să facă BINELE. Să promoveze Binele