La 112 Alexandra, o tânără elevă de 15 ani, din Dobrosloveni, a sunat de trei ori și STS-ul i-a răspuns cinic: n-ai murit? Polițiștii, într-un orășel cât un ac, au intrat în casa ororilor după 19 ore și au întrebat, timid, criminalul: ai tranșat tot, ești în regulă? Dăncilă și miniștrii de la București stau holbați la televizoare și urlă: luați hoiturile de pe noi! Demitem proștii și uităm. Faceți curățenie imediat!

HotNews.roFoto: Hotnews

15 ani a avut Alexandra. Și a avut un instinct bun de conservare, o minte deșteaptă, nu trăia în SF-uri și-n OZN-uri. A apelat de trei ori la 112.

De trei ori. De partea cealaltă, polițiști/procurori/STS-iști cu “nume și prenume” au dovedit că nu-s în stare

1. să-și facă datoria

2. Să aibă instincte de oameni.

Să vorbim de...

Inteligență? E prea mult.

“Organe” în slujba românilor? Oho, e prea gogonată.

O sinteză a întregului dezastru de la Caracal citiți pe Hotnews, sub semnătura lui Clarice Dinu

“Organele” acestea din Caracal - Olt și București - Europa au capetele și trupurile "tranșate de mult". "Tranșate" de sisteme întregi, made în Ro, de clientelism politic în coada cărora stă vreo eminență precum Sebastian Ghiță (mare favorit al licitațiilor IT de la Casa de Sănătate, STS, SRI și-n alte puncte de interes național).

Sisteme alimentate ani de zile de incompetenți, pafariști, pufuleți, “pilele lui cutare” sau “ruda lui șefu’” bizoni care n-au carte, dar n-au nici instincte omenești. Dincolo de proceduri, niciun setesist, niciun polițist, niciun procuror n-au avut un pic de inimă față de Alexandra cea curajoasă. Niciun pic.

Du-te bă și bate în fiecare ușă din Caracal, du-te bă și caută.

Șefi peste șefi care nu-s în stare să-și spună numele cum să dea ordine? Cine se uită în gura lor? Cum să dai ordine rudelor, pilelor angajate de X sau Y? Să privim astăzi la kilogramele de fii și fiice pesediste proaspăt-angajate pe ici pe colo prin ministere: fiii lui Năstase, Oprea și Iordănescu. Pentru fiii lui Năstase, Oprea și Iordănescu e o joacă. Nu, bă, șmechere, e responsabilitate. Frecatul mentei tale prin ministere afectează viețile a mii de Alexandre.

Priviți protestele de aseară din Caracal.

Acești oameni se revoltă de aia: s-au săturat de aceste "găini fără cap". De aceste sisteme care dau EROARE, de aceste sisteme care vomită de silă “când în timpul serviciului se întâmplă întradevăr ceva deosebit”.

Demiterile de ieri sunt bune, dar nu rezolvă mai nimic.

Oamenii aceștia rămân în sistem. Iar în locul lor vin alții care își fac cruce și speră să nu-i bată o asemenea năpastă. Apropo, de STS nu se atinge nimeni?