Bravo Guță Magnificule! Mă bucur c-ai reușit să-i îmbărligi și pe ăștia, pe PSD-iști, și să le faci cântare. Nu-i viața asta un ban? Dai cu banul, cade “cap” vine duba cu bani, cade “stemă”, vine duba cu mascații. Dar la tine, se vede din cântec, s-a lipit banul de tine, de-ai scos așa încântare de muzică. Dragă Guță, eu uite cum te judec după mintea mea, mâncateaș. Poate mă auzi pe pagina ta de Facebook, dacă nu, nu.

Nicolae Guta - cântec pentru PSDFoto: google

Dragă magnificule, mie încântare îmi produci.

Fiindcă n-am văzut la român mai multă invidie ca acum. Și pentru că, magnificule, eu ca jurnalist, asta vreau, showul prostimii. Să văd lumea cum varsă fierea din ea, își dă măciuci în cap.

Dragă magnificule, mie încântare iar îmi produci.

E lumea săracă, desnădăjduită, ar vrea și ea să primească prețul tău, dar nimeni-nimeni nu i-a bătut la ușă.

Dragă magnificule, n-ai pierdut nimic.

Ai câștigat încă un sac de bani pe care nimeni nu-l ia astăzi pe o creație a sa. Sunt creator și eu și te-nțeleg.

Privind spre mitingul de la Iași de acum câteva zile, un cuvânt s-a auzit pe forumuri: vai, știrbii sunt cu Dragnea - PSD.

Guță, ai cântat din suflet pentru știrbii care votează cu PSD. Mă bucur, pentru că ei au nevoie de o alinare a sufletelor. Maneaua ta îi întărește, uită că n-au dinți, pe unii chiar îi ajută să uite de mâncare. Asta e arta. Te înalță, te întărește la suflet, te face să uiți de ce-i rău. Știrbii au suflet și lor li se lipesc în cerul gurii versurile tale. Magnific: “De vrei gustul fericirii/ștampilează trandafirii”

Îm place cum folosești tot pentru lumea amărâtă înțelepciunea populară:

“Când e cald fierul se bate/Dacă vrei prosperitate”

Și chiar ai sclipirile tale de umor. Ți-ai folosit imaginația, bună e asta:

“Marțienii de-ar veni Și tot nu ne pot opri”

Dragă Guță Magnificule,

Cine te blamează nu durează. Campania electorală trece. Cântecul tău o să-i pună pe jar și vor dansa ca șerpii iar la nuntă, la botez, la grătar, ce le vine la îndemână. Deci, nu te lua după flegmele pe care ți le-ai luat. Tot arta te salvează. Cât timp cântecul tău va vorbi de iubire, de invidie, de durere, de lucruri simple, omenești, ei nu pot fără cântecele tale.

Dragă Guță Magnificule,

Cine te blamează, uită repede. Te-au înjurat și acum câțiva ani cu maneaua ta pro-Băsescu. Și ce? Ai murit de foame de atunci? Nu. Te-au afectat la încasări dosarele DNA ale lui Udrea sau frati-su Mircea? Nu. Cum ziceai? ”Şi-l vom pune preşedinte, că Băsescu nu ne minte / Ascultați-mă pe mine numai așa om trăi bine”

Dragă Guță Magnificule, Deci ai mai făcut încă un cântec la comandă politică. Și Salam a făcut-o. Uite aici: Florin Salam și Roxana Prințesa Ardealului - Hai Basescu la putere / scapă țara de lichele/ de perverși și mafioți...

Dragă Guță, Deci nu-i problemă, stai cuminte.

Politica la noi e foc de paie. Iar reproșurile dințoșilor cu haștag sunt nefondate.

Apoi, tu ești dentist să pui dinți la toți mitingiștii PSD, la toți românii? Nu.

Tu ești asfaltator să faci șoseaua știrbilor din Moldova spre București? Nu.

Tu ești DNA, să pedepsești mafioții și ticăloșii? Nu.

Tu ești caritate/economist pentru toți românii săraci, care se luptă cu ROBOR-ul? Nu.

Dragă Guță Magnificule, ce ești tu? Ești o valoare care se vinde, se cumpără. De astfel de valori e plin în România. Nu-i nicio problemă.

Ca creator îți zic niște lucruri.

Ce-o să faci când vocea-talentul “fac burtă”? Nu țin astea o veșnicie. Au simțit-o toți, Mozart, Elvis Presley, Edith Piaf, Marian Nistor.

Păi, nasol, o să vezi: că știrbii, după cântecul tău, vor fi și mai fără dinți ca până acum.

Că străzile vor fi și mai mierlite în România.

Că în spitalele noastre vor fi regine nosocomialele.

Că Justiția nu-ți dă dreptate, chiar de ai dovezi, dreptate.

Că lumea proastă se luptă tot cu ROBOR-ul.

Dragă Guță Magnificule, Vinde-te bine în continuare. Altă șansă n-ai în România. Dar vinde-te bine de tot ca să nu vezi nimic din relele astea. Să nu pățești, Doamne ferește, ceva rău în România.