Lui Keith Flint i se vedeau doar coarnele. Era Dracu. Cum dracului să se sinucidă? Da, se. De singurătate, înconjurat, sufocat de lume, de Dumnezei. Se sinucide pentru că i-am văzut mereu doar cornele. Nimic din suflet, din emoții. Sinucidere în lumea plină de prieteni, de adulatori. Ne vom vindeca de SIDA, de cancer, dar de sinucidere, nu. Niciodată. Keith Flint, solistul trupei Prodigy, în vârstă de 49 de ani, a fost găsit mort. Despre el îți vorbesc, omule.

KeithFoto: Hotnews

Cum te sinucizi? Keith intrase în Timebomb zone. Zona contracronometru. Zona în care nu vezi decât anxietate. Ce coarne de bufon? Ce coarne de concert? Anxietate de om. Anxietatea i-a pus coarne.

Uitase că fusese Firestarter. Uitase de prieteni. De emoții. Mintea-i era de praf, nisip. Vedea doar Soarele Negru.

Și acum zice: we live forever. Sanchi. Mare mincinos.

E atât de simplu. Keith era dracu gol de când l-am auzit. O demență de cap machiat încornorat - urlet de cuvinte puține - înconjurat de sunete stridente. O mască. Masca cade. Se sparge. Anxietatea, prietenă mereu gata de ajutor. Anxietatea, cucoană mare, care i-a dat un șut în gol, în sinucidere. Sunt prietena ta! Fă-o frate! Nu, nu Dumnezeu l-a luat la el pe Dracu’ Keith. L-a luat Nimeni, l-a luat nimicul.