Sorin Ionita, EXPERTFORUM, este invitatul Cabinetului de Perspektive.Astăzi, joi, ora 19,30 la FotoCabinet.Dialogăm, pentru că putem, despre toanele politicienilor nostri. De la Trump care-i gata sa declanseze razboaie mondiale cu un simplu twitter. La Dragnea omul pasiunilor: statul paralel, reformele, referendum-ul pentru familia tradițională.

Cabinetul de PerspektiveFoto: Hotnews

După ce al III-lea Război Mondial a şuierat câteva zile pe la urechi din toate părţile, acum nu ne rămâne decât să continuăm să ne rumegăm inhouse dilemele statutului paralel, asistaţi de corola de minuni şi aploplexii a cotidianului.

Vă invităm înCabinetul de PerspeKtive de la FotoCabinetpentru momentul de propice de detaşare, încât să desluşim câte ceva în ghemul încurcat din jur.

Sorin Ioniţă vine cu prospeţimea şi elocvenţa unei minţi odihnite şi a unei culturi care nu a fost făcută în pripă. Incapabil de încârdăşire, este rar invitat să vorbească, pentru că este genul care nu convine niciunei tabere.

Observaţiile sale sunt marcate de spirit de sinteză şi echilibru. Şi, mai ales, sunt imposibil de încadrat categoriei "vorba multă - sărăcia omului".

Întâlnirea are loc la FOTOCABINET, Lipscani 41, București

REZERVĂRI: eugen.istodor@hotnews.ro. Accesul liber în limita locurilor.