Poți fi fericit cu puțin. Salvezi ce-i prins în cușca iernii: berze, sturzi, mierle, pițigoi, vrăbii, grauri, cinteze, botgroși. Te trezești la realitate cu One World România. Pescuiești și vânezi la cald, la Romexpo. Timișoara are "Loss of Soul". Oradea, Da Vinci. Tot omul: un Făurar de băut și-o leurda cu spănac și urzici de psihanalizat ființa. Tu ce mai faci?

Fericiri de weekendFoto: Hotnews

E frig rău. Dar Apocalipsă este doar pentru bătrânii, vagabonzii, păsările călătoare prinse în cușca iernii.Vrei să salvezi un suflet? Dă de mâncare oamenilor. Vezi Apelul Asociatie Ornitologilor."De vedeți berze, sturzi, mierle, pițigoi, vrăbii, grauri, cinteze, botgroși - toate speciile pe care le vedeți acum rebegite în apropiere de casă o să vă mulțumească. Nu le dați pâine, dați-le hrană care să le ajute să treacă de ger."

Vineri 23-25 Martie

Ultimele zile de One World București. Cea ma tare lecție civică. Vezi PROGRAMUL. Fiecare zi deșteaptă!

FISHING & HUNTING EXPO 2018. Se-ntărâtă poveștile monstruoase, de pădure, lac și ocean. Și grătarele de pește și vânat. Vino cu norocul potrivit. Ai puști și undițe.

Loss of Soul, Timișoara Muzeul de Artă Timișoara Sala Barocă,expoziția artistului Részegh Botond.

O zice bine Dan Lazea: “El se revoltă împotriva unui alt fel de pierdere, pe care o simțim, aici și acum, pe propria piele. E o pierdere de sine prin diluare, prin lipsa timpului de reflecție, printr-un vertij al informației de ultimă oră care ne obligă să consumăm conținut cu o viteză ce nu mai permite nici măcar verificarea autenticității surselor. Részegh Botond pune pe pânză/hârtie ce rămâne din noi în epoca post-adevăr: căpățâni care aduc vag a cap de om, trunchiuri care pot fi dar nu sunt neapărat părți ale corpului omenesc, resturi ale unei umanități care mai are încă memoria unui alt ritm.”

Muzeul Ţării Crişurilor-Oradea 45 de maşini inventate sau proiectate de Leonardo da Vinci.Toate cele 45 de obiecte sunt realizate din lemn şi respectă pînă în ultimul amănunt schiţele din caietele lui Leonardo da Vinci. Fiecare model din cadrul expoziţiei va fi însoţit de o copie a schiţei originale şi de detalii cu privire la aplicaţiile gîndite de da Vinci pentru fiecare invenţie în parte.

Doar astăzi du-te laLICITAȚIE: Ceas mișto pictat. Are faza lunii inclusă. Merge! De la început de secol 20.

Sâmbată 24 martie

LicitațiA unei colecții de 30 nasturi din Spania secolelor 16-19. Bronz, argint.

Duminică 25 martie

Brasov, Petra Acker la Tipografia,, orele 20:00

Uite un deliciu: Leurda cu spănac și urzici.Gătite în stil Groza

De băut un Miez și un Faurar Rosu de Ceptura.