O data pe luna. Vino la ”Cabinet de Perspektive”. Initiezi dialogul cu un om care stie ce vorbeste. Ca sa nu te mai lasi dus de colo-colo. Ca sa conlucrezi la raspunsurile pe care le cauti. Intri in joc? Tine minte regulile.

Cabinet de PerspektiveFoto: Perspektiva

Uite situatie:

Nu se mai aude om cu persoana! De ce? Tocmai d-aia! Ca e era comunicarii. Prea multa informatie, prea multa iluzie ca le stii deja pe toate. Doldora de convingerile tale te bagi in spatele ecranelor tale foarte inteligente. Mai o sentinta, mai un tunet si un fulger pe vreun forum, mai o glumita, mai un sarcasm. Si..?

Cam aste e tot!

De cand nu l-ai mai ascultat pe celalalt pana la capat? De cand nu ti-ai mai luat certitudinile la intrebari? Sau nu te-ai mai lasat cazut pe ganduri?

Uite cum facem:

Antidotul este sa iesi din bula ta autista. Sa-l intalnesti pe semenul tau. Si el e atins de aceiasi molima. Sa stam fata catre fata si sa ne auzim ca oamenii.

Avem cu cine!

In mijlocul nostru vine cate cineva mai priceput pe un anumit domeniu, sa zicem istorie, psihologie, astrologie, sociologie, constiinta, devenire, amor, educatie, oculte, dar cate si mai cate!

Ne legam de o tema.

Si apoi tu te lasi prada jocului: gandesti, aprofundezi, asociezi, iti inchipui, te miri, demontezi idei fixe, intuiesti, reflectezi si alte asemenea indeletniciri pe cale de disparitie.

Fara de incrancenare, fara de suspin.

Sa ne calauzeasca competenta, buna dispozitie si jocul!

Avem si unde!

In plin Centru Istoric al Bucurestiului, laFotoCabinet. Un loc iesit din timp. Ehee, savoir-vivre!!Eleganta, rafinament, super-ambient! Tocmai bun pentru intalnirea celuilalt, pentru reinfiriparea dialogului, pentru o regasire impreuna. Un loc noblesse care te conjura la acel oblige al inaltimii la care iti doresti sa fii!

Ii spunem "Cabinet de Perspektive"!

Pentru ca vezi in profunzime. Pentru ca nu te mai lasi dus de colo-colo, ci conlucrezi la raspunsurile pe care le cauti. Pentru ca te lasi invaluit de agreabil ca sa deslusesti cu intelepciune in controversele care te macina.

Intri in joc? Tine minte regulile:

- In fiecare luna vom anunta tema si invitatul care iti va imbunatati perspektiva.

- Ai cinci zile si nopti pentru a trimite un email de intrare in Cabinetul de Perspektive pe adresa eugen.istodor@hotnews.ro. Emailul acrediteaza intrarea unei singure persoane.

- Emailul trebuie sa aiba ca subject un singur cuvant/o singura propozitie legata de tema lansata in luna respectiva.

- Numar limitat! Primii doritori se vor califica in randul celor 15 participanti.

- Pentru confirmare, acestia vor primi la scurt o parola care va trebui rostita la intrarea in Cabinetul de Perspektive.

- Amfitrionii,Eugen Ciocansi Eugen Istodor, vor initia o conversatie cu invitatul serii, transmisa live pe facebook/perspektiva 2.0.

- Ca temei al dialogului real, tu si fiecare dintre cei prezenti vor pune cate o intrebare. O buna perspektiva se deschide daca ai o intrebare bine pusa!