Am inceput prin a modifica Constitutia, da-i si lupta, ca averile sunt obtinute licit, ba nu! Hop si Ambasada Statelor Unite. Si Curtea Constitutionala zice ca nu, ba da, zice Presedintele. Circul o sa mai tina ceva vreme. Toti cei care si-au dat cu parerea au uitat ca in Parlament e nevoie de doua treimi. Si apoi de un referendum. In concluzie, nu modificam Constitutia, scrie Dan Selaru pe blogul sau.

Apoi incepe regionalizarea Romaniei. Ca nu putem lua bani de la UE, ca avem coruptie locala. Huooo Dragnea! Si da-i cu harta in sus si in jos. Ultima varianta, scuzati, 2 tate unguresti pe trupul regionalizat al Romaniei. Nici ungurii nu sunt tampiti sa accepte o asemenea elucubratie. Asa ca se amana si asta. Indefinit.

O sa urmeze alte si alte reforme. Din astea doua, ambele necesare, a ramas doar ca Regele e tradator si Antonescu (Ion) o victima a istoriei. Dar povestea asta o stim de la Vadim de 20 de ani. Nici macar asta nu e originala.

Cred ca ar trebui sa revenim la faptul ca nu am intrat in Schengen, ca UE ne-a taiat fondurile, ca reintrarea in recesiune e prin preajma, ca...

Comenteaza pe blogul lui Dan Selaru.