Boc a dat cu mucii in fasole cand a marit TVA, sunt de acord cu Traian Basescu. Presupun ca i-a comunicat asta si lui Boc inainte sa ia acesta decizie. Daca nu i-a spus e un scandal contrafacut. Daca i-a spus, Boc deja e in lupta cu Presedintele si asa cum spunea Sever Voinescu pe undeva, Boc se transforma in Tariceanu, scrie Dan Selaru pe blogul sau.

Doar că, nici Traian Băsescu nu e Preşedinte de ieri şi nici Boc nu e Premier de ieri. Aşa că ambii sunt vinovaţi.

Nu ştiau că aşa e cum recunoaşte Preşedintele Băsescu azi? Ba da, au recunoscut-o Blaga, Vlădescu şi alţii. Şi n-au făcut nimic un an şi jumătate.

E deja prea mult să începeţi să daţi unul vina pe altul acum, după un an şi jumătate. Preşedintele Băsescu putea să nu-l nominalizeze pe Boc, Boc putea să facă tot ce trebuie cu riscul ca Traian Băsescu să nu fie ales. Aţi luat un împrumut care a folosit doar la menţinerea situaţiei un an, ca Traian Băsescu şi Mircea Geoană să poată candida în linişte. Aţi ajuns aici în cârdăşie cu PSD. Pe ruinele lăsate de PNL.

Degeaba e sincer acum Traian Băsescu. Sunt necesare soluţii, nu vinovaţi, pe ăia îi ştim.

Acum e tardiv, să vedem care aripă din PDL e mai tare, Nutzy Udrea sau BVB. Rămâne doar circul. De la pâine puteţi să vă luaţi gândul.

Data trecută a câştigat Tăriceanu.

Comenteaza pe blogul lui Dan Selaru.