Am scris aici despre un medic sau mai multi care au dat gres. Am incercat sa gasesc partea comica a evenimentului, fiind week-end. Sa nu tulbur suplimentar niste ape care raman mai mereu tulburi si nu din cauza pacientilor. Tata a murit pe un pat de spital, inainte de 1989 din cauza medicilor. Pe atunci nu puteai sa ii dai in judecata ca asa erau timpurile, scrie Dan Popa pe blogul sau.

Eu am la activ cateva operatii si stiu bine care au fost eforturile financiare pe care le-au facut ai mei pentru a ma face bine. Acum doua saptamani o foarte apropiata ruda de-a mea a fost operata in Bucuresti, la un renumit spital. O operatie banala care dureaza in medie 20-30 de minute l-a costat in jur de 2.500 de lei, basca micile sume date infirmierelor, celor care l-au dus cu targa spre si dinspre blocul operator.

Vad insa ca imi scriu medicii, revoltati. Stiu bine ca nu toti iau bani. Stiu bine ca unii sunt buni profesionisti, cu salarii mici, cu nopti petrecute in garzi chinuitoare samd. Pentru ei, tot respectul.

Citeste continuarea si comenteaza pe blogul lui Dan Popa.