Catalin Voicu, daca-i citesti spusele mai mult sau mai putin inteligibile, se autodescrie ca fiind un adevarat rezolvitor de probleme. Este un adevarat Winston Wolf care intra pe usa cu replica "I solve problems." si care cand pleaca lasa in urma aparentele normalitatii.

Pulp Fiction e un film, Catalin Voicu e un personaj real. Winston Wolf e un personaj pana la sfarsit simpatic prin cinismul si eficienta lui. Despre Catalin Voicu numai ca e simpatic nu putem spune.

Dar toata telenovela de ieri cu intratul si iesitul din spital ne spune ca in ciuda aspectului tragicomic al situatiei jalnicul nostru Winston Wolf lupta. Si o face bine. Daca nu poate influenta Justitia poate, in schimb, influenta lumea medicala. O sa fiu acuzat ca fac proces de intentie.

Pai Hayssam era carat pe brate, ziceai ca-si da sufletul pe treptele tribunalului. Si muribundul tusti. Cine stie pe unde joaca la pacanele ca alt bolnav care nu suporta detentia.

Iar acum, vad ca nimeni nu baga de seama, dar s-a spus de mai multe ori ca pe langa problemele cardiace impricinatul nostru are si probleme neurologice.

Citeste textul integral si comenteaza pe blogul lui Dan Selaru.