Ieri, si nu numai, am spus ca totul este o perdea de fum in spatele careia este ascuns un dezastru economic ca si drumul spre dictatura. Tot ieri Oxford Analytica, tot aia care i-a facut praf pe mogulii Vantu si Voiculescu, ne spune:

"Geoana, who has already lost his position as head of the opposition Social Democrats, is fighting for his political life. The motion is another step in President Traian Basescu's long-term goal of consolidating his personal power at the expense of all political parties."

"Political games distract minds from economy The ruling Democratic Liberals submitted a motion to oust Mircea Geoana as speaker of the Senate on March 4."

Cum nu avem acces la tot articolul trebuie sa ne pastram niste rezerve. Dar rezumatul este sustinut de consilierul Catalin Avramescu, acesta reitereaza atacurile la adresa partidelor.

Democratia in absenta partidelor este o iluzie. Ca multe altele care in spate ascund un sistem autoritar. Nu-mi place nici Antonescu, nici Ponta dar nici Basescu. Primii doi nu sunt in pozitia de a-si creste influenta politica, ultimul da.

Matrasirea lui Geoana, nu prea constitutionala, incalca notiunea de Republica prin dictatura majoritatii, care este tot o dictatura.

Argumentul comun, cum ca asa a facut si PSD, e un fals argument. Este ceva de genul "nesimtirea ta o justifica pe a mea", am fost si eu iluzionat ca PDL inseamna altceva decat PSD, cand PDL si sustinatorii se autocompara cu PSD argumentele sunt inutile. E aceeasi Marie.

Citeste mai mult si comenteaza pe blogul lui Dan Selaru.