Nu stiu daca e pe bune inregistrarea cu Mircea Geoana. Nici nu vreau sa ma gindesc la asta. Dar daca inregistrarea e reala, nu faptul in sine de a lua o spaga de partid este grav, cit mai ales suma pe care ar incasa-o. Spagi de genul 5.000 de euro reprezinta, pentru alde Geoana si compania, banii pe care ii primesc plozii lor de cheltuiala intr-o luna. Sau poate chiar mai putin.

Daca Geoana a luat 5.000 de euro “contributie” la campania electorala sau, cum se aude din inregistrare, “si o mica atentie” pentru propulsarea pe un loc elibigil, cel mai grav este ca s-a prostituat pe o suma ridicol de mica. 5.000 de euro nu e spaga pentru cel mai important om din PSD, ci e spaga de dat unui presedinte de filiala judeteana, care nu prea se pricepe la furat si aduna maruntis de pe unde apuca.

5.000 de euro care ar fi incasati de Mircea Geoana ca spaga de partid e un mizilic, dar sa te gindesti ca un lider al unuia dintre cele mai mari partide din Romania ia o spaga atit de marunta, arunca intreaga clasa politica romaneasca intr-un derizoriu nemaiintilnit pina acum. Nu poti, la inaltimea locului pe care-l ocupi (adaugam ca Mircea Geoana mai e si presedintele Senatului?), sa te cobori atit de jos. Eu nu pot sa accept lucrul asta.

Citeste restul materialului si comenteaza pe Subiectiv.