In perioada ce-o sa vina o sa avem de auzit multe prostii si minciuni spuse de cele doua tabere. Minciuni spuse cu patos, cu ochii injectati, cu seninatate, cu temperament sau cu zambetul pe buze, scrie Dan Selaru pe blogul sau.

Masinariile de partid PSD si PDL sunt la egalitate de mai multi ani. O sa-si scoata ambele partide instalatiile de tot felul si o sa scoata iar meci egal. Ok. Raman restul. In afara de UDMR si PNL pe restul cred ca-i putem face jumatate, jumatate, egalitatea se mentine.

UDMR nu s-a prea inghesuit pentru Kelemen Hunor si nu vad de ce s-ar inghesui acum. Impinsi nitel din spate de faptul ca UDMR spune ca intra la guvernare sunt tot cam jumatate, jumatate sau oricum nu aduc decat o mica zestre lui Traian Basescu. Sa zicem ca are trei procente in plus pana acum sau chiar mai putin.

Mai ramane electoratul PNL. Si ce legatura are primul paragraf cu restul textului? Pai electoratul PNL este in general urban si educat. Si vrea fapte nu vorbe. E mai greu de pacalit cu minciuni si mai intelegator cu prostiile spuse daca nu sunt catastrofale. Este cel mai rational electorat. Gandeste.

Citeste continuarea si comenteaza peblogul lui Dan Selaru.