N-am fost niciodata asa de indoit ca la alegerile astea. Si niciodata nu m-am gandit asa de serios sa nu ma duc la vot deloc. Unde mai pui ca am si scuza cu locuitul in Franta… Pana la urma, pentru ca eram in Bucuresti, m-am dus. Pana cu cateva ore inainte nu eram hotarat cu cine sa votez. La un moment dat eram hotarat sa votez cu Crin Antonescu, dar pe toata campania lui m-a dezamagit pas cu pas, scrie Adrian Stanciu pe blogul sau.

M-a dezamagit urias prestatia lui centrata pe un mesaj anti-Basescu, fara orizonturi, fara perspective, fara viziune. Un mesaj de ranchiunos, sacaitor si prostesc. M-a dezamagit inca si mai tare prestasia lui din confruntarea electorala unde, in ciuda sloganului pe care si l-a ales, s-a comportat mitocaneste si complet lipsit de bun simt. Am mai scris despre asta, ma mahneste si ma intriga mecanismul prin care oameni altminteri eleganti si decenti simt nevoia sa-ti dea in stamba si sa devina vulgari si mitocani in dezbateri publice.

Nota redactiei

Multumim celor care ne semnaleaza probleme de accesare a site-ului lui Adrian Stanciu. Dorim sa precizam ca linkul nu este gresit.

Site-ul lui Adrian Stanciu nu a mai putut fi accesat in timpul serii de marti, 24 noiembrie, nu stim din ce motiv.

Ne cerem scuze cititorilor, site-ul a cazut ulterior citarii lui pe HotNews.ro.