E o analiza personala, fara nicio informatie in plus fata de cele publice. Si nici acelea toate. Grivco Corporation se mentine. Nu o sa se schimbe nimic pana luni cand sustine Negoita ca o sa apara in Parlament. Ministri o sa fie cam tot aia din episoadele anterioare. Cu putine sau nule sanse sa treaca, scrie Dan Selaru pe blogul sau.

PDL nu mai are nicio personalitate. Ca partid s-a aliniat perfect in spatele lui Traian Basescu. Jos palaria. Nu are personalitate in sensul ca mizeaza totul pe Traian Basescu. Cred ca multi simt o transpiratie rece pe spate.

PSD e cumva in umbra pentru ca Johannis a intrat iar sub lumina lui Antonescu dar partidul (PSD) merge inainte. Cred ca in PSD exista deja un fenomen de pierdere a suflului. Asta in media, ce e pe la tara habar n-am.

PNL are aceeasi imagine confuza dar pare mai coerent, mai ales ca situatia i-o permite, se va pierde coerenta foarte curand. Singura sansa pe care o are e sa provoace scandal intre PDL si PSD si sa nu se bage si ei in paruiala.

UDMR si minoritatile au un punct clar impotriva lui Basescu, un Parlament de 300 de deputati reduce capacitatea de a influenta scena politica a UDMR si elimina minoritatile, asta e motivul inversunarii si intransigentei celor doua grupuri.

Sa trecem la persoane.

Oprescu face campanie. In stilul lui. Nu-mi dau seama cu ce succes. Trebuie sa sustina un program.

Antonescu face ce stie, tine discursuri. Daca partidul nu imparte galeti nu prea are sanse fara o prezenta la vot semnificativa. Trebuie sa-si modifice discursul pentru sustinerea prezentei la vot cat mai mari. Dar sa ceara o prezenta la vot fara sloganuri de tip "Votati-ma pe mine!".

Geoana trebuie plimbat prin tara. Si sa spuna cat mai putine palavre de provenienta personala. Sa citeasca doar discursuri prefabricate. Ar trebui sa-l ascunda pe Hrebenciuc, sa-l lase la sfori nu la televizor.

Traian Basescu joaca la cacealma. Mareste miza la fiecare miscare. Dar, si acest fapt o sa-l coste, clipeste mult prea des.

Citeste continuare si comenteaza pe blogul lui Dan Selaru.