Cheltuielile Elenei Udrea sunt la fel de oportune ca si comisia de ancheta. Ce mare surpriza faptul ca Orban si compania s-au strans ca s-o infunde pe madam Udrea? Cine nu stia asta? Matusa Tamara?

Elena Udrea o sa fie anchetata de DNA. Nici asta nu e o mare surpriza. Care DNA n-o sa gaseasca nimic si totul o sa ramana in coada de peste si cu o bulina neagra pe dosarul persoanei in cauza. Daca o sa se gaseasca ceva atunci scad actiunile PDL-ului. O sa se foloseasca in campanie dosarul nefinalizat impotriva lui Traian Basescu. Ca si dosarul Monicai Ridzi. Sunt rafuielile lor interne si deturnarea atentiei de la drama economica.

Comisia da un raspuns politic intrebarii daca Elena Udrea trebuie sa fie anchetata. Opozitia da raspunsul ca trebuie, e automat, credeti ca PDL-ul n-ar fi facut la fel daca era in situatia PNL-ului? Sa fim seriosi. PSD-ul care este simultan in toate luntriile da si el acelasi raspuns. De trei ani PSD-ul guverneaza fara sa-si asume responsabilitatea. Si pe rand PNL-ul si PDL-ul fac compromisul de a participa la guvernare cu PSD, parca sunt la handbal la "pase cu schimb de locuri" cu statul in opozitie pe post de minge.

Daca PDL-ul crede ca poate sa-si spele pacatele lui Ridzi prin asemenea "dezvaluiri" se inseala amarnic. Fara scandal la televiziune toata actiunea e nula ca efect. O sa se revolte cu manie proletara iubitorii pedeleului, cei nehotarati o sa scuipe cateva injuraturi printre dinti si gata. Dureaza 3 zile, azi e prima. Mai vorbim joi.

O dezvaluire reala era daca aflam ca Orban incerca sa afle adevarul.

Citeste tot articolul si comenteaza pe Romania Obiectiva.