De dimineata, din ora-n ora, Realitatea TV baga aceeasi stire. Transmisiuni in direct de la Dabuleni, bastina candidatului PSD la prezidentiale, Mircea Geoana. stirea? Mega-bomba: pepenarii au ramas cu bostani pe stoc! Frate, nu se mai vind ca-n anii trecuti! Uite, e criza! La Dabuleni e criza de clienti la pepeni! Poate n-ati inteles, LA Da-BU-LENI, da?, scrie Alex Mihaileanu pe blogul Subiectiv.

Toata povestea asta e o manipulare jegoasa, de cea mai joasa speta. Dupa ce am vazut atitea strategii de doi lei, nu credeam ca se poate mai rau. Uite ca se poate! Mega-stirea celor de la Realitatea TV, reluata din ora-n ora, nu este decit o mizerie de manipulare a subconstientului romanului: “Criza e atit de adinca, incit pina si in patria pepenilor e groasa criza financiara in care ne-au bagat astia. Ati, inteles, da? Deci pina si la Dabuleni, satul lui Mircea Geoana, e naspa!“.

Mizeria n-ar fi fost atit de mare, daca s-ar fi dat o data sau de doua ori aceeasi stire. Dar reluarea ei e dubioasa. Vrind, nevrind, dupa ce Basescu l-a intrebat pe Geoana daca e “sef peste Senat sau sef peste bostanarie“, asocierea dintre liderul PSD si Dabuleni a fost cu atit mai clara. Deci, sa fie clar, pina si la Geoana acasa e criza. Si nu oricum, ghici cine a provocat-o? Asta asa, ca tot a zis Basescu de bostani.

Mi-e greata.

Citeste si comenteaza peblogul Subiectiv.