In caz ca n-ati aflat, OTV a lansat (nu stiu cu cite surle sau cu cite trimbite, cert e ca a lansat…) o emisiune de divertisment. Se numeste '100% Adevarat' si, potrivit site-ului, 'ii va avea ca invitati pe unii dintre cei mai iubiti romani: artisti, sportivi, actori, oameni de cultura, politicieni, oameni de stiinta, intr-un cuvant oameni care au marcat evolutia societatii noastre in ultimele decenii', scrie Alex Mihaileanu, pe blogul lui.

Culmea ironiei este chiar descrierea emisiunii. Sa ridem, zic:

Prin continutul editorial, valoarea artistilor si calitatea invitatilor, producatorii emisiunii 100% ADEVARAT isi propun sa redea romanilor notiunea de divertisment autentic, grav discreditata prin productiile subculturale abundand de kitsch, insolenta si promiscuitate care au invadat, in ultimii ani, canalele TV

Sursa: sutalasutaadevarat.ro.

Ati remarcat, pesemne, 'calitatie' divertismentului romanesc, da? Abunda de kitsch, insolenta si promiscuitate. Inca nu-mi dau seama daca e de ris sau de plins, cert este ca, momentan, nu pot decit sa rid, in contextul in care Dan Diaconescu, de ani de zile, se scalda taman in kitsch, insolenta si promiscuitate.

Sa reamintesc numele celui care a lansat-o pe prietena lu’ Calin Fusu, Magda Ciumac? Mare om, mare vedeta, si mai mare caracter…

Sint curios, totusi, ce rating o fi avut emisiunea. Ca de audienta (ma rog, auditoriu) mi-e groaza sa intreb… Apropo, s-a uitat cineva la emisiune?

Comenteaza pe subiectiv.ro