In ciuda pierderilor uriase pe care le-au acumulat, marile companii americane nu au fost lasate sa cada pentru ca erau prea mari, iar o eventuala scoatere a lor din business ar fi avut consecinte greu de calculat pentru economia americana. Tot scandalul legat de Universitatea Spiru Haret ne arata ca avem si noi “too big to fail”-ul nostru, scrie Cristian Orgonas pe blogul sau.

Nici nu a inceput bine Ministerul Educatiei sa taie capetele universitatii-mamut Spiru Haret, ca s-a si oprit si a inceput sa dea inapoi. Pana la urma candidatii la examenul de titularizare au fost primiti in sali pe baza unei declaratii pe proprie raspundere ca au absolvit cursurile unei institutii acreditate (?!, bine ca nu au fost trimisi la notar, sa fie si autentica!), iar admiterea se pare ca ramane… cum am stabilit.

In urma cu cateva zile, spuneam ca doamna ministru Andronescu merita felicitata pentru faptul ca s-a apucat sa faca curetenie in invatamantul particular, insa USH reprezinta o palarie prea mare pentru dansa iar colegii de partid, care asigura probabil spatele celor de la USH, o vor sfatui sa o lase mai moale cu acest gen de initiative. Iata ca asa s-a intamplat.

Citeste continuarea si comenteaza peblogullui Cristian Orgonas.