Una din marotele sustinatorilor PDL sunt mogulii. Presa ticalosita si vanduta le ia lor voturile, nu-i sustine, denatureaza adevarul, minte si apara pe toti ceilalti si pe ei nu. Sau, in spiritul lor, tot ce spune presa negativ despre ei e fals, tot ce spune pozitiv despre altii e fals si acopera toate matrapazlacurile dusmanilor lor politici.

Sa zicem ca este asa. Ce retine PDL-ul sa faca un trust de presa concurent care sa faca la fel dar pe invers? In felul acesta ar exista o tribuna care sa echilibreze balanta. Nu cred ca este lipsa finantelor. Cred ca este lipsa oamenilor. De ce nu se muta jurnalistii, vanduti, de la mogulii actuali la potentialul mogul pedelist?

Ce nu pricepe PDL-ul este ca daca a injura PSD-ul e ceva fara miza financiara, e comun, toata lumea se asteapta la asta, a injura PNL-ul nu aduce cititori, e minor pentru ca sunt in Opozitie, a injura PDL-ul si pe Basescu e un succes financiar. Pentru ca ani de zile au pozat in cavaleri sub flamura dreptatii. Si acum avem atatea stangacii, erori, greseli sau cotcarii ca toata lumea vrea sa participe la tararea lor, gratuita sau nu, in noroi.

Citeste mai mult si comenteaza pe blogul lui Dan Selaru.