Avem criza. Asta e evident. O sa treaca in cateva luni sau cativa ani. Mai pune lucrurile la punct, nu-i o mare drama, am mai avut si ne-am descurcat.

Lucrurile sunt mult mai grave din alt punct de vedere. Nu mai facem copii. Nici noi, nici restul Europei, doar America de Sud e neatinsa de acest flagel. Asta in lumea crestina.

Chinezii au frana de mana trasa la copii de la Stat, asta in China nu in emigratia chineza, pe indieni ii doare-n basca. Musulmanii produc generatie dupa generatie. Fara drame.

Pentru ca o societate sa se perpetueze e nevoie de 2.1 copii pentru fiecare familie. Prin Europa cu greu se ajunge la 1.8 dar asta in tarile in care comunitatile musulmane sunt mari. Si cei mai multi copii fac parte din aceste comunitati. In US emigrantii din Sud mentin rata de 2.1, US nu se islamizeaza, se sud-americanizeaza. Cel putin pe moment.

Nevoia de mana de lucru ieftina face ca emigratia musulmana sa fie binevenita in Europa. Si, de aici, cresterea actualelor, viitoare foste, minoritati musulmane.

Ce n-a reusit Baiazid sau Mehmed II reusim singuri. Sa ne lasam cuceriti. Romania face cu voiosie parte din curentul demografiei negative. Dar problema asta e mult mai complicata decat poate un mandat de 4 ani sa rezolve.

Aceasta problema trebuie rezolvata sau renuntam la palavrele cu romanii "au stat scut Europei", "atletii crestinatatii" si alte palavre.

Asa ca sa mai citim o data titlul. Ca un raspuns la articolulasta.

Citeste si comenteaza pe Romania obiectiva.