Ma fascineaza intrebarea "De ce candideaza Elena Basescu pentru Parlamentul European?". Habar n-are despre ce e vorba acolo si e destul de inteligenta sa stie asta. Dar merge mai departe. Barierele ei interioare, cele de bun simt, sunt anulate. 280.000 de semnaturi o valideaza. Cum pe Gigi il valideaza puscaria si pe Vadim, Gigi.

Daca doi oameni spun ca esti beat te du si te culca! Daca 280.000 de oameni spun ca esti bun e egal cu zero! Primii doi erau sinceri. Cei 280.000 interesati sau inocenti (in sensul ala de saraci cu duhul).

Ca o sa ajunga europarlamentar e clar. Ca nu conteaza acest fapt pentru Romania e la fel de clar. Se schimba un nimeni cu altul.

Impostura este pentru Romania o institutie, de partid. De oricare partid, Crin Antonescu este o Elena Basescu liberala cum Geoana este o Elena Basescu socialista.

Elenele Basescu bantuie toate institutiile statului, de la Emil Boc la Ludovic Orban sau Titus Corlateanu. Candidatura Elenei Basescu e perfect normala. E din ciclul Udrea, Pogea, Andronescu, Predoiu.

Noi nu avem barbati de stat, ci pitipoance de partid. Suntem condusi de Elene Basescu, de ambe sexe.

Cool! Va pup! Ne vedem la Bamboo, la sedinta de Guvern.

De ce candideaza Elena Basescu pentru Parlamentul European? Pentru ca o meritam! Si pentru ca e normal.

"In afara de carti nu traiesc decit dobitoacele si sfintii: unele pentru ca n-au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta." (Petre Tutea)

Citeste si comenteaza pe Romania Obiectiva.