"Vadim „nu este barbat“, „un mincinos“, iar daca ar fi sa-l intalneasca la vreo televiziune, l-ar scuipa, l-ar injura si ar pleca. „Papagalul“ de Vadim nu-si va duce partidul in Parlament, a afirmat presedintele PNG. „El crede ca poate sa ma faca cum ii vine lui la gura, si sa se dea mare ca e pamfletar. Mie nu mi-e frica de el si spun ce stiu. E un mare mincinos de care lumea s-a saturat“, a declarat patronul Stelei."

"N-am ce vorbi cu derbedeul asta. Sa-l ia mama dracului de hot care a vrut sa-mi dea un milion de dolari sa-l bag in parlament, vagabondu’ dracului! Esti un rahat cu ochi, vagabondule!"

"Asta nu e sanatos mintal. Intr-adevar, eu am fost acolo la el, la partid. M-am gandit sa fac o coalitie cu el si apoi sa-i fur partidul ala al lui. Ce credeti, ca voiam eu sa ma fac tovaras cu Vadim Tudor? Daca e idiot si prost... Am sa-i rup botu"

"Moarte banditului Gigi Becali!”, cu adaugirea „fireste, din punct de vedere politic"

"E posedat de diavol. E nebun. (...) O sa incerc sa il scot din viata politica, sa scap Romania de acest cancer veninos care se numeste Vadim"

"Este studiat de medici de la Spitalul 9. Are pupilele marite si are un comportament deviant. Ce cauta asta in societatea noastra? El va intra la puscarie. (...) El este un fost bisnitar de mahala. (...) Un putregai. (...) Cand termini la 20 de ani, ai 4 la romana, esti corijent la matematica, nu mai poti sa ai pretentii ca esti Mihai Viteazul"

"Daca nu-si vede de treaba lui, o sa spun eu despre el. O sa aduc oameni care or sa spuna ca cerea bani ca sa-i bage in Parlament. E bolnav psihic si noi nu putem lasa tara pe mana unui bolnav psihic."

"Omul asta fabuleaza, nu e sanatos. Daca el traieste cu cainii in casa si cu pisicile si vorbeste cu ei, are 25 de caini in apartament. Ce sa facem cu omul asta?"

Chiar se merita unul pe celalalt. Descrierile sunt foarte exacte. O alianta care o sa duca de rapa Parlamentul European daca, Doamne fereste, ajung acolo. Si sondajele par sa-i duca acolo.

Doar o discutie de acest gen in plen si putem sa ne luam adio de la orice urma de consideratie pe care ar mai avea-o cineva in Europa pentru Romania. De pilda o discutie cu Elena Basescu despre tarifele de roaming.

Citeste si comenteaza pe Romania Obiectiva.