Aici aflam ca procurorul care ancheteaza cazul lui Gigi Becali e adus si a adus la disperare CSM-ul. In acelasi timp in motivarea deciziei vis-a-vis de Gigi contine urmatoarele pasaje.

"Instanta retine ca inculpatul Becali George a solicitat celor trei parti vatamate acele declaratii olografe pentru a se asigura ca acestia nu vor reclama ceea ce s-a intamplat, asa cum el insusi recunoaste in declaratia data judecatorului.

In barul aflat in incinta acestei locatii, partile vatamate au fost in continuare lipsite de libertatea de deplasare, fiind obligate sa dea declaratii olografe la solicitarea inculpatului Becali George, in care recunosteau furtul autoturismului acestuia si faceau afirmatia, nereala, ca s-ar fi deplasat acolo de buna voie"

Ce treaba are cu prefectura? S-a judecat daca este sau nu Gigi un pericol public. Nu are legatura cu subiectul, s-a luat o decizie referitoare la cazul de fond. Ori tanti aia este, pur si simplu, imbecila ori decizia ei e comandata.

Nu sunt jurist dar nu sunt idiot. Tot ce se petrece este un circ ordinar. Ca Gigi a facut ce zice tanti aia e absolut corect dar nu are legatura cu subiectul, raspunsul la intrebarea "E sau nu Gigi un pericol public?".

Citeste si comenteaza pe Romania Obiectiva.