Gigi Becali intra in Guvern la Agricultura, Copilul Minune la Cultura, Vadim la Sanatate, Ghervasuc la Economie si Finante. La Educatie si Cercetare intra Talpes. Mai am putin.

Nea Nelu la Tineret, Sport, Culte si Stagnare, asta e un minister nou de mare importanta. Justitia, aici o sa fie un grup, toti cercetatii din Parlament. In fiecare luni dimineata are loc o bataie in namol televizata si sub arbitrajul Mihaelei Radulescu si data la Dani Otil in emisiune, cine castiga e ministru saptamana aia si numai el are voie la DNA.

Mai am ceva de dat? Relatia cu Parlamentul e la Mihaela Radulescu si Dani Otil, mai mult la Mihaela Radulescu. La Cant e Stefan Banica, ca sa avem si parte de barfa. Guvernul e sustinut de Minoritati altele decit..., restul sunt toti in opozitie.

Programul de Guvernare e scurt si scris cu litere atat de mici ca nu poate fi citit, oricum nu intereseaza, este votat in unanimitate mai putin Minoritatile altele decat...

Iar Prim Ministru este, batai de tobe mici si trompetici, nenea ala ales si in arest la Brasov reprezentat de gardianul care tine cheile arestului.

Deja am negociat, plecam la Cotroceni.

Minoritatile altele decat...

PS: La 10 si 10 avem Guvern ca atunci vine gardianul de la Brasov, la Transporturi n-avem ministru ca putem sa nu facem autostrazi si asa, la Externe negociem cu Monica Columbeanu, a zis ca intra daca-i facem un podium de prezentare suspendat de acasa pana la Palatul Victoria. Am mintit ca l-am facut. Nu s-a prins.

PSPS: Guvernul l-am facut in gara la Isalnita, la bufet, sub acoperirea lui Hrebe care umbla cu paparazzi dupa el prin Bucuresti.

Citeste si comenteaza pe Romania obiectiva.