"Domnule presedinte

Mi se pare absolut ineficient sa cititi aceste rinduri, ba chiar consider ca si consilierii dumneavoastra ar gresi daca si-ar pierde timpul cu asa ceva. Sint un circotas oarecare, un vesnic nemultumit (aproape 20 de ani pot fi definiti ca fiind o vesnicie). Nu merit atentia institutiei dumneavoastra, nu este normal sa pierdeti nici macar o secunda cu aceasta scrisoare.

Sint convins ca in tot acest timp dumneavoastra sinteti constient ca au fost anulate cite 12,5 milioane de buletine de vot, atit la Camera cit si la Senat. Sint convins ca dumneavoastra, in calitate de jucator, va dati seama ca exista extrem de multi circotasi, fiecare cu ale lui, toti lipsa la apelul politicii. Ca jucator ce sinteti sint convins ca stiti ce inseamna sa practicati jocul dumneavoastra politic pe stadioane cu din ce in ce mai putini spectatori. Sint convins ca pe termen scurt lipsa noastra din tribunele arenei unde va desfasurati jocurile chiar va aranjeaza.

Grav este ca pe termen mediu si lung viitorul politicii va avea lacune clare. Mostenirea pe care o veti lasa va fi un gol imens. Nu aceasta este solutia dorita in locul a ceea ce v-a lasat domnul Iliescu. Ati fost ales pentru schimbare. Nu cautati nemarginirea, nu exista.

Avem toti chef de politica. In acest moment aproape orice am consuma ni se apleaca. Stim cu totii ca veti accepta acea guvernare care va va garanta mijloacele necesare pentru inca un mandat de presedinte. Va rog respectuos sa faceti in asa fel incat sa il meritati.

Vlad Roman"

Subscriu si va rog sa o faceti si voi cu o semnatura.

Dan Selaru

Citeste si comenteaza pe Romania obiectiva.