Iti scriu ca sa iti multumesc pentru tot ce faci pentru mine. Nu am avut ragazul sa o fac si imi prezint scuzele pentru asta. Stiu ca, in sinea ta, imi esti aproape. Cu sharm, cu inteligenta si intotdeauna plin de bunavointa. De cate ori te sun, imi raspunzi. De cate ori trec pe la tine pe la birou, esti acolo. Nu ma bagi in seama intotdeauna, dar e de inteles asta. Cine sunt eu, la urma urmei?, se intreaba Dan Popa, pe blogul lui.

Tin minte ca ieri cum ti-am telefonat in urma cu vreo 6 luni, ca sa te rog sa imi trimiti la adresa din buletin, extrasele mele de cont.

M-ai tinut la telefon vreo 14 minute, in care am ascultat o muzica exceptionala, pentru care daca era sa merg la concert, as fi platit cine stie cat. Asa, am ascultat gratuit.

Pe urma ai revenit la receptor si mi-ai spus cu naturalete ca trebuie sa trimit pe email o banala cerere. Am trimis-o, dragul meu functionar, si pe email, si pe fax. Stiu, nu aveai timp sa rezolvi cererea mea; lumea trecea printr-o criza care nu iti lasa prea mult timp pentru ceea ce ti-ai dori sa faci.

Peste alte 3 luni cand te-am sunat, am avut un succes mai mare. Am ascultat aceeasi piesa muzicala, cantata identic de orchestra pe care ati angajat-o special pentru clientii care va suna, dupa care am aflat ca e nevoie sa merg personal.

Si stii bine ca m-am dus, dragul meu functionar. M-ai asteptat la calculator, frematand de bucuria revederii. Ti-am lasat cererea, fericit de revedere. Tu mi-ai spus ca se rezolva, desi stiam ca nu iti va fi usor.

E nevoie sa deschizi un folder, sa intri intr-un fisier, sa stergi ditamai sirul de caractere care compuneau vechea adresa si sa mai pui si un sir nou de caractere in loc.

Banuiam ca asta nu se poate face intr-o zi, asa ca nu m-am ingrijorat foarte tare cand, dupa alte 3 luni de zile, nimic nu se schimbase.

Insa ieri m-am linistit brusc. M-ai sunat, draga functionarule, ca sa ma intrebi daca adresa aia veche, stii tu care…pe care te rog de mai bine de jumatate de an sa o schimbi, mai e valida, ca sa-mi trimiti si luna asta extrasul de cont acolo.

Stiu sigur ca ai glumit si ca de fapt nu deja lucrezi la schimbarea acelei adrese. Poate, dragul meu functionar, pana in 2020 cand mi se inchide creditul, o sa traiesc satisfactia schimbarii acelei adrese.

In rest, sa stii ca sunt multumit.

Cand mi-am facut card, nu ai intarziat cu mai mult de doua saptamani promisiunea de a mi-l inmana, ceea ce mi se pare ok. Unii asteapta cate-un eveniment toata viata, stiu.

Mi-ai marit si rata la ipotecar fara sa-mi spui, si inteleg foarte bine. Unde ajungeai daca trebuia sa le scrii tuturor nenorocitilor care au credite la tine?

In fine, nu vreau sa te mai obosesc acum, O sa iti mai scriu si saptamana viitoare. Am atatea sa iti spun….

Comenteaza pe Dan Popa's weblog.