Adrian Nastase, fost prim-ministru al Romaniei si fost candidat la functie de presedinte al Romaniei, a revenit in forta, la patru ani de la pierderea alegerilor parlamentare si prezidentiale din 2004. Atitudinea si ideile domniei sale de acum nu difera deloc de cele din 2004, scrie Emil Stoica, pe blogul lui.

Probabil insa ca PSD-ul are mai multe sanse de a castiga alegerile parlamentare anul acesta iar domnia sa alegerile prezidentiale din 2009, pe fondul unei prezente mult mai reduse la vot.

Da, lupul (sau si ursul?) isi schimba parul, dar naravul ba. La fel si Adrian Nastase.

Astfel, arata in continuare aceeasi tip de respect pentru justitie ca in 2004, domnia sa catalogheaza anumiti procurori drept "procurorii lui Basescu", fara niciun fel de dovezi, fara ca vreo institutie (de ex. CSM) sa fi gasit astfel de dovezi in urma unor anchete. Ce fel de presedinte va avea Romania in persoana lui Adrian Nastase?

Va avea un presedinte care nu numai ca nu arata respect fata de institutiile statului, dar unul care va pune presiune pe justitie, un domeniu unde administratia din Romania mai tot timpul a avut cartonase rosii de la UE si de la populatie; justitia fiind ultimul capitol incheiat de catre Romania in procesul de aderare la UE.

Citeste restul articolului si comenteaza pe Jeopardy.