Cu exceptia Monicai Macovei, n-am vazut reactii de respingere drastica a declaratiei halucinante a lui Victor Ponta de pe “Antena 3″ in care spune ca “regimul Basescu” ar fi insemnat un deceniu catastrofic care lasa in urma o tragedie comparabila cu mostenirea nazismului in Germania. Chiar nu ne pasa de ceea ce debiteaza omul care ar putea deveni presedintele Romaniei? Nu este oare limpede ca premierul plagiator habar nu are de istoria veacului XX, de ororile provocate de totalitarismul comunist si fascist, de Gulag si de Holocaust? La Victor Ponta, ca si la amicul sau Dan Sova, lipsa de sensibilitate morala, deci absenta compasiunii, se ingemaneaza cu un cinism de dimensiuni cosmice si o vasta ignoranta culturala. Ideologia lui Ponta, atata cata este, impartaseste obsesiile paranoice ale actualului dictator de la Kremlin. Asemeni lui Putin, Ponta isi “fascizeaza” adversarii, ii “nazifica” propagandistic. La fel de infam procedau Gheorghiu-Dej, Ana Pauker, Vasile Luca si Teohari Georgescu cand ii numeau pe Iuliu Maniu, pe Ion Mihalache si pe Dinu Bratianu “nazisti”…

Vladimir TismaneanuFoto: Arhiva personala

In timp ce “liberalul” pesedist Calin Popescu-Tariceanu anunta inca o cruciada menita sa duca la cea- de-a treia si ultima suspendare a presedintelui Traian Basescu, premierul plagiator bate campii, din nou, despre nazism, dictatura si necesitatea “debasificarii”. Dupa ce a uzurpat discursul decomunizarii, cu ajutorul “neprecupetit” al protejatului lui Relu Fenechiu, fostul presedinte executiv al IICCMER (de el numit), actual consilier personal al candidatului ACL, Klaus Iohannis, deci Andrei Muraru, impostorul Victor Ponta se doreste marele “denazificator” al Romaniei. Va mai amintiti de enormitatea azvarlita inspre Mircea Mihaies, in chip grobian si aiuritor calomniat drept “nazist batran”? Va mai amintiti cum ne numea, acest guevarist de Balcani, pe Monica Macovei si pe mine, reprezentantii cei mai activi ai “falangei fasciste” a lui Basescu? De fapt, el nu facea decat sa reia infamiile proferate de oficina propagandistica putinista, “Vocea Rusiei”. Nu e nevoie de prea multa imaginatie spre a ne imagina cum va arata o Romanie reintrata cu desavarsire in mainile lui Ponta si ale mafiei pesediste.

Iata comunicatul de presa a Monicai Macovei:

“Ponta și Putin, doi propagandiști împotriva libertății

Comparația lui Ponta între regimul nazist din Germania și România ultimilor 10 ani dovedește că Ponta este incult, iresponsabil și periculos.

Regimul nazist din Germania a lăsat în urmă milioane de morți, victime ale Holocaustului.

Incapacitatea lui Ponta de a așeza corect faptele în istorie arată un politician imatur, care se descalifică politic, istoric și moral.

In plus, Ponta jignește NATO si EU când le spune că timp de 10 ani nu și-au dat seama că au lucrat cu o Românie “nazistă”.

Nazismul a însemnat lagăre de exterminare, teroare, crime împotriva umanității condamnabile de orice țară democratică.

Ponta, ca și Putin, îi numește “naziști” pe toți cei care luptă pentru libertate și democrație. Afirmațiile sunt copy-paste ale propagandei Kremlinului în agresiunea împotriva ucrainienilor, Occidentului, americanilor și chiar românilor.”

Ponta este dușmanul României: aduce din nou grave prejudicii țării din funcția de prim-ministru.

Citeste intreg articolul si comenteaza pe Contributros.ro