Reacțiile au curs în valuri pe rețelele de socializare, viralele au proliferat, iar comentatorii profesioniști au atacat subiectul condamnării lui Dan Voiculescu la 10 ani de pușcărie, plus consecințele mediatice de pe Antene. Mai mult de jumătate din comentarii necesită ”bip”, semn al radicalizării și al lipsei de civilitate din mediul virtual. Mucaliții au pus sare și piper pe Facebook, iar umorul cetățenesc a triumfat. Citiți mai jos o antologie la cald.

Brindusa ArmancaFoto: Arhiva personala

Pentru prima dată în istorie, protestatarii au avut mai multe bastoane decât jandarmii.

Marșul a avut și efecte bune. Au fost identificați de rude zeci de bunici senili dispăruți de acasă.

Antena 3 și-a dorit un marș. Justiția s-a conformat: ”Marș la Rahova, Varane!”

Protestatarii au ieșit crezând că vor primi zahăr și orez. Au plecat dezamăgiți că n-au avut unde să pună vreo stampilă. S-au auzit strigăte precum “să ni se dea drepturile”, “să ne mărească pensiile” și “salvati roșia montana”.

Doamna Izaura, îngrijorată de condamnarea lui Voiculescu, transmițând un mesaj de susținere mogulului Trustului Intact:”FRI FELICS MÎNCAȚAȘ!

Cel mai scârbă îmi e de sclavii care-l numesc pe varan ”Dom’ profesor”. Acuma are în sfârșit ore la ”facultate”, la Rahova.

Și la Rahova se strigă „Antena 3 e aici”!

Surse: Mihai Gâdea i-ar fi rugat pe cei de la Vatican să-i dea un sediu pentru Antena 3 și că ar face orice pentru asta, dar burlacii ăia au zis că nu-i loc de puciști sectanți pe-acolo. Mai mult, i-au spus că au hârtie igienică-n stoc pentru câțiva ani de-acum încolo.

Elvis Săftoiu la B1:”Dan Voiculescu e un cumulard toxic…”.Câtă verticalitate!

Băsescu a spus că-i va dezbrăca pe unii în public. De Felix nu mai trebuie să se ocupe. De el a avut grijă justiția să-l dezbrace. L-a lăsat în fundul gol.

Voiculescu încarcerat vineri, 8 august 2014: Ăsta da Black Friday!

Cel mai bine a sintetizat chiar reportera Latrinei 3 marșul de duminică: “Sunt oameni de toate culorile, România reală”.

Lumea s-a adunat să vadă șpagatul lu` Badea, buzele lu` Gâdea, chelia lu` Ursu și testiculele Danei Grecu. Dar, pentru că nimic nu se compară cu zâmbetul lu` Iliescu, a plecat acasă.

Bre, dar chiar toată floarea cea vestită a generaţiei de aur a teatrului comunist s-a molipsit de antenism cronic? A mai rămas vreunul neatins de această ebolă?

Trăindu-și viața pe cai și sume mari, Dan Voiculescu are acum o supărare legitimă: a ajuns doar ”la mititica”…

Băse și Varan, când vă văd pe amândoi jucând table la Jilava și pe micul Titulescu arbitru?

Felix motanul-miorlanul condamnat de Ziua Internațională a Pisicilor!

Am avut o revelație! Melodia oficială a Antenei 3 este de acum Eu VaraNu Dorm. Mulțumim Connectere, oriunde ești!

Câți au participat la mitingul Antenelor? Ca să fim sinceri cred că sunt undeva la 600 de milioane, dacă punem la socoteală Austria (țară antibăsistă), Gabon (țara de origine a pastorului Gâdea) și o parte din populația Chinei (fani ai Antenei 3).

Niciun șomer care își trăiește viața de pe canapea prin intermediul Antenei 3 nu a observat de fapt că Mihai Gâdea a fost adus și luat de la miting de un șofer într-o limuzină mai scumpă decât multe garsoniere în care locuiesc telespectatorii săi militanți (Zoso)

După condamnarea lui Năstase, sussemnatul credeam şi speram că nu vor mai băga cotoşmanii laba până la umăr, se vor opri la cot. M-am înşelat…(CTP)

'Citeste intreg articolul si comenteaza pe Contributors.ro