Il stiti pe ala cu "De ce esti fan Paul Walker. Pai sunt, pentru ca din seria filmelor si pentru ca automobile". E, asa si dupa scenele cu repetentii din Guvern prinsi cu temele nefacute la Cotroceni. De ce NU poti fi fan PSD dupa faza lui Basescu? Pentru ca Ponta si pentru ca Petrescu. EBA zice ca pana si ea s-a prins ca absolventa de Harvard nu se pricepe la economie. Fix acum l-a apucat si pe Iliescu sa zica de Ponta ca-i prea tanar pentru presedinte. FB si a depasit valul de indignare trecand la hohote de ras. Orice analize sunt, de acum, in plus.

Dan TapalagaFoto: Hotnews

Spectacolul incompetentei oferit luni seara de un asa zis premier si un asa zis ministru de finantevorbeste pe muteste. Ponta mai mult tace rasturnat cu ochii in tavan iar Petrescu mai mult clipeste des si se balbaie. Cand deschid totusi gura scot panglici, lozinci, rumegus.

S-au gasit cativa isteti prin presa sa faca pe prostii. Ca toti trei s-au facut de ras, ca nu se pricepe niciunul la economie, ca pe Basescu nu-l apasa grija pe vremea lui Boc sa ceara cifre si nici nu-l facea de ras cu inregistrari. Ceata si fum. Avem doua mostre de prostie cristalina. Pentru ca Ponta si pentru ca Petrescu.

Oricat se muncesc televiziunile de stiri sa ingroape dezbaterile pe subiecte esentiale, oricat se straduiesc sa-i spele imaginea, iata ca vine un moment cand adevarul sparge barajul mediatic. In inregistrarile date publicitatii de seful statului vedem pur si simplu doi incompetenti in pielea goala. Basescu i-a ajutat doar sa se priveasca putin intr-o oglinda nefardata de moguli. Daca Ponta nu-l scotea din minti cu minciunile lui, daca Ghita nu se pregatea sa-i faca atmosfera, poate nu se ajungea aici.

Habar n-am daca scaderea CAS cu 5% se sustine economic sau nu, daca Guvernul dispune sau nu de resurse sa acopere gaura bugetara. Ce pot spune sigur e ca am vazut doi diletanti, doi superficiali manuind periculos si cam iresponsabil butoanele puterii. Pentru ca Ponta si pentru ca Petrescu.

PS: Vrem mai multe inregistrari. Si cu Tariceanu, Boc, MRU. Sa vedem cum se luau marile decizii. Pentru ca, uite, se poate si ne mai si distram in tara asta trista.