Ce e aceea o maimuta carpatina? De ce e atata prostie in Romania, cand se stie, suntem cu totii printre cei mai inteligenti din lume? Cum a ajuns limba noastra o povara? Care e situatia debitului de tampenii pe minut la televiziune? Radu Paraschivescu a discutat online cu cititorii.

Radu ParaschivescuFoto: Hotnews
  • Puneti intrebari prin formularul de comentarii
  • Nota redactiei: Pentru coerenta si relevanta discutiei, nu vor fi validate comentariile care nu contin intrebari, nu se refera la temele anuntate sau care constau in atacuri la persoana

De mai multi ani, Radu Paraschivescu tot scrie despre moravuri piezise si vorbele involuntare de duh ale pacatosilor – pe principiul bine statuat, cum ca gura pacatosului adevar graieste - de prin lumea romaneasca. Cu totii am auzit si am citit inventarierile pe care le face, cu multa buna-dispozitie, prostiilor reprezentative pentru natiunea aflata in tranzitie in carti precum Ghidul Nesimtului, Mi-e rau la cap, ma doare mintea sau Dintre sute de clisee. Iar, a privi prostia neaosa cu detasare si umor, asa cum face Radu Paraschivescu, inseamna a-i neutraliza potentialul coroziv. Cartile lui sunt un fel de antioxidante. Sunt suplimente literare, deci se pot lua fara reteta, in orice perioada a anului. Intaresc imunitatea, ajuta la functionarea normala a organismului si sporesc vigoarea.