Nu l-a vazut nimeni. E tot un fel de Bigfoot, despre a carei existenta se banuieste, dar cand e sa-l studiezi, ia-l de unde nu-i. In numele lui se fac legi. In numele lui se desfac legi. Bigfoot e atotstiutor, zic expertii in animale. Si e puternic. Bigfoot e atat de puternic incat iti darama cu o singura lovitura de brat o intreaga stabilitate financiara, daca vrea muschiul lui. Dar cand vrei sa vezi macar o poza cu Bigfoot, ti se sopteste: Dom`ne, eu personal nu l-am vazut, dar stim sigur ca cineva din BNR l-a vazut. Intrebi la BNR, la fel de soptit. A trecut pe aici Bigfoot? Shhhhhhhh, ti se raspunde cu degetul in dreptul buzelor si privind speriat in stanga si in dreapta (mai ales in dreapta). Tine minte 3 cuvinte, auzi o soapta pe care nici nu esti sigur ca e aievea: A.R.B. Asociatia Romana a Bancilor. Iti iei aparatul foto si alergi spre ARB, poate-l mai prinzi. Dar, tristete! Bigfoot nu mai era nici acolo. Plecase, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion

Drept este, Bigfoot lasa urme. Ele se vad in legile care apar sau care vor aparea. Se vad in discursul Guvernatorului Isarescu. Mai nou, se vorbeste despre doi Bigfoot. Unul care bantuie ARB-ul si altul care da tarcoale BNR-ului. Se mai spune despre Bigfoot ca atunci cand se enerveaza, dicteaza ce anume trebuie scos din acordul cu FMI.

Despre Bigfoot poti face doar scenarii. Poti banui de pilda ca e un fel de papusacapusa uriasa, manuita de la distanta cu niste sfori mult mai mari, trase de un Papusar Urias. Care din cand in cand ameninta voalat ca-l asmute pe Bigfoot pe noi.

Ceea ce se stie concret despre Bigfoot sunt urmatoarele:

-e invocat de sefi de banci, se Seful Asociatiei Bancilor si de Guvernator

-Celor de la Fond i-au fost aratate fotografii cu el, intrucat nu sunt atat de naivi sa creada pe cuvant ca Bigfoot exista

- Nu crede in transparenta

- Nu e deloc sociabil, refuzand orice forma de dialog

Recunosc, am vrut sa mi-l fac prieten. Sa-l cunosc, poate chiar sa ma imprietenesc cu el. Ultima data pe cand ma plimbam in jurul ARB incercand sa aflu cat mai multe despre el, a aparut un taran care tragea de funie doi magari. Atunci mi-a fost clar. Unde se presupune ca e Bigfoot, trebuie sa apara si niste magari.

Comenteaza pe blogul Hymerion.ro