In caz ca va intrebati ce sa faceti azi, domnilor: cumparati un brat de flori si oferiti-le necunoscutelor pe strada. O sa vedeti cele mai frumoase si sincere zambete pe care nu le vor produce vreodata toate bijuteriile din lume, scrie Dollo, pe blogul ei.

Dupa cum bine observa un domn, zilele astea nu mai ai loc de doamne si domnisoare pe Facebook, carora li se ureaza desigur primaveri insorite, iubiri ca in filme si petreceri frumoase asa ca ele. Ceea ce implica oarecum ca muierile batrane, acre si urate nu-si serbeaza azi ziua.

Pentru ca si eu sunt o duamna, pana la urma, sa va zic ce m-a facut pe mine sa ma simt bine, si azi si pe 1 Martie. Florile primite de la necunoscuti. Pe 1 Martie m-a prins la inghesuiala de la Unirea un tip de la Radio Europa FM, care mi-a dat o lalea - cred ca i-a recrutat redactia pe cei mai chipesi si i-a trimis pe strazi cu flori in brate, ca sa inmoaie picioarele duamnelor singure si sensibile ;) - iar azi am primit un cos cu narcise, zambile si orhidee, plus cateva tablete de ciocolata, de la o firma e curierat despre care am auzit cu ocazia asta - DPD.

In caz ca va intrebati ce sa faceti azi, domnilor, uite o sugestie, cumparati un brat de flori si oferiti-le necunoscutelor pe strada. O sa vedeti cele mai frumoase si sincere zambete pe care nu le vor produce vreodata toate bijuteriile din lume.

Pe langa asta, o duamna isi mai poate dori o pisica iubitoare (ca Toshiba) ¬ la ghiveci ¬ si nu in ultimul rand sau macar din cand in cand un buchet sanatos si teapan de flori cum are domnul asta din poza cu titlu de prezentare :)

Zambetele produse de ultimele doua ¬flori¬ sunt de asemenea, nepretuite. Si sincere :P

P.S. Azi o duc pe mama la ¬Pozitia copilului¬ apoi ii fac cinste in oras, ca multumire ca m-a facut si m-a crescut autoritar, cum a stiut ea mai bine. Daca sunteti curiosi, maine va povestesc si ce parere are ea despre filmul lui Netzer care a luat Ursul de aur la Berlin. Asa, ca de la o mama autoritara despre o mama dictator. Stati pe aproape.

Comenteaza pe Dollo.ro