Bai domnule premier, bai domnule fost presedinte interimar, cum sa vorbesc pe limba voastra sa pricepeti cumva ca anchetarea unui suspect de furt la referendum e de bine? Bai domnule premier, procuroare, nu te-ai saturat sa faci pe avocatul borfasilor? L-ai aparat, procuroare, pe Nicolescu la Pitesti, ai fugit dupa Nastase la spital, ai tipat: Basescule, esti fericit? Gata, ajunge. Cum se face, procuroare, ca in partidul tau, cum pica unul mai barosan, faceti zid in jurul lui?

Dan TapalagaFoto: Hotnews

Procuroare, cuvantul asta nu exista. Dar parca nici tu n-ai existat ca procuror. Nastase stim ca-i mai hotoman din fire, procuroare. Azi vede lumea in patratele. Pe el il intelegem de ce defila pe la Parchet in apararea lui Bivolaru. Ii facea de atunci greata mirosul de Jilava. Dar tu ce-ai patit? Vorbesc asa, mai slobod, ca pe maidanul din lumea borfasilor, sperand sa ajung mai usor la voi. Va purtati cu anchetatorii la misto, puneti presiune pe justitie, cereti comitete si comitii parlamentare, scoateti batele, cum ar veni. Adica asta-i limba voastra, asa v-au obisnuit aia de la Antena 3, s-o dati mereu pe golaneste. Simplu si direct, ca pentru prosti. Numai ca voi doar faceti pe prostii.

Luati in deradere ceva grav, chestii nasoale, voturi furate, magariile sinistre la referendum si ziceti ca-i dosar politic, ca va autodenuntati, rahaturi d'astea. Pai, daca voi radeti cand va aparati penalii, de ce v-ar mai lua cineva in serios? Cin' sa va respecte pe voi, procuroare si fanfaroane, cand voi calcati in picioare institutiile statului? Pot intelege drama intoarcerii din concediu, bai domnule fost presedinte interimar, dar asta-i motiv sa te pisi pe procurori? A te pisa pe ei, bai fanfaroane, inseamna sa zici exact ce ai zis tu si procuroare despre dosarul lui Dragnea. Bai procuroare, bai fanfaroane, pe scurt: a face ceva pe procurori e de rau. A-i lasa dracului sa-si faca treaba e de bine. ​