Cum sa nu te revolti?

Cum?

Azi (!!!), primul ministru al Romaniei l-a numit pe Adrian-Victor Vevera in functia de sef la Transelectrica. Pentru cine nu stie, Transelectrica are venituri de 600 de milioane de euro si cheltuieli tot cam atatea (sursa).

Am cautat pe Google, am cautat in arhiva ziarelor financiare, le Linkedin, nu am gasit nimic, dar absolut nimic care sa-mi indice cat de cat ce il recomanda pe dl. Vevera.

Dl. Vevera este consilier personal al. dlui. Boc. Desigur, dl. Boc isi poate alege pe cine vrea in pozitia de consilier personal, dar cand ii dai pe mana o companie mamut, cred ca e neovie de mai multa transparenta in ceea ce priveste calitatile noului sef. Singurele informatii sunt cele obligatorii, de interese si avere (pe care le gasiti aici).

S-ar putea ca dl. Vevera sa fie omul potrivit la locul potrivit, dar oricat e internetul de mare nu avem nicio informatie. Dar cum de l-a numit tocmai pe domnia sa? Cum de nu s-a gasit cineva mai bun? A fost cautat cineva mai bun?

Imi raspunde cineva? Poate premierul Boc? Sau poate vreunul dintre acei comentatori si suporteri ai actualei puteri? Sau vreunul care nu e de acord cu manifestatiile din zilele astea? Haideti, unul macar, raspundeti daca vreti sa stiti cine are grija de averea voastra (Transelectrica este detinuta in proportie de 72% de stat, adica de noi toti).

Citeste si comenteaza pe blogul Jeopardy.