Inteleg ca asa zice legea, drepturile omului, bla, bla, dar cine a prevazut ca puscariasii au dreptul la vizite conjugale nu s-a gandit si ca vor face copii in urma lor? Si daca fac copii, cineva va trebui sa-i creasca? Si daca mama acestui copil trebuie sa stea la puscarie 20 de ani pentru ca i-a facut disectie pe viu unui om, pe copilul ala cine-l va creste? A, pardon, tatal care cica ar fi traficant de droguri.

Deci statul, adica noi, asigura toate conditiile ca fata asta sa se simta bine cu un alt puscarias, fara prezervativ, apoi ii plateste pe niste judecatori ca sa dezbata daca ea are voie sa faca o pauza de la puscarie, ca sa nasca si sa alapteze, apoi o plateste si pe ea ca sa stea un an acasa cu copilul - ca din ce sa se intretina, saraca - apoi noi o sa plangem prin reportaje televizate si teledoane de mila copilului fara mama si cu un tata drogat, care va avea o viata grea in Romania.

Poate sunt eu prea incuiata, dar sexul nu cumva e o placere care ar trebui refuzata cuiva care e pedepsit? Pe principiul: du-te in camera ta si nu ai voie sa te uiti la TV si sa faci sex o saptamana. Adica nu e ca si cand ar fi un drept esential al omului, sa faca sex. Ce s-a intamplat cu sfanta masturbare? N-ar fi mai safe in cazul asta?

Sa intelegem ca le dau si alcool la puscariasi, mai au voie din cand in cand sa traga si cate un joint? Ca doar pedeapsa privativa de libertate e suficienta, nu trebuie sa-i mai chinuim luandu-le si celelalte mici bucurii ale vietii, nu?

Chestia asta demonstreaza inca o data ca orice tampit poate sa aiba copii, fara vreun examen, control medical sau psihiatric inainte. Ca a face si creste un copil nu e ca si cand conduci o masina, ai permis de arma sau prestezi vreo meserie periculoasa. E doar un copil, ce mare lucru.

P.S. Am cautat si eu pe net cu ocazia asta si am aflat ca nu toate statele sunt asa de democrate incat sa permita sexul la puscarie. Unele permit doar sexul conjugal (si musai unul dintre parteneri e in afara puscariei), iar altele, cum e Irlanda, le neaga detinutilor dreptul de a concepe copii daca sunt condamnati. Noroc ca noi traim in Romania, chiar nu stiu ce s-ar fi ales de sporul nostru natural daca le interziceam detinutilor sexul conjugal.

Citeste si comenteaza pe Dollo.ro.