​​Campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație sau o asociație care face fapte bune, a început. Este ultima zi a campaniei și invităm cititorii să se implice în număr cât mai mare și să voteze ONG-ul dorit. La ora 20.00 votarea se va opri, iar ONG-ul cu cele mai multe voturi va fi beneficiarul micro-finanțării de 1.000 de euro.

O faptă bună pe zi - BCR și HotNewsFoto: BCR

UPDATE ora 20:00:Asociația Evanghelistică și de Caritate ”Isus Speranța României” a primit cele mai multe voturi și va beneficia de micro-finanțarea de 1.000 de euro oferită de BCR.

Captură cu situația voturilor la ora 20:00:

Descriere ONG-uri*:

Crucea Roșie Sector 6 asistă persoanele vulnerabile în situații de dezastre și de criză. Prin programele și activitățile sale în beneficiul societății, contribuie la prevenirea și alinarea suferinței sub toate formele, protejează sănătatea și viața, promovează respectul față de demnitatea umană, fără nicio discriminare bazată pe naționalitate, rasă, sex, religie, vârstă, apartenență socială sau politică.

Asociația geo-spatial.org explorează concepte, tehnici și instrumente specifice comunității geospațiale. Promovează adoptarea soluțiilor software libere open source, neignorîndu-le însă nici pe cele proprietare (comerciale sau freeware). Militează pentru democratizarea accesului la datele geografice și propune harta ca instrument universal de comunicare și înregistrare a relațiilor dintre componentele sociale (științifice, politice, culturale, religioase, economice) și dimensiunea lor geospațială.

Asociația Evanghelistică și de Caritate ”Isus Speranța României” - Una din trăsăturile deosebite ale asociaţiei a fost întotdeauna capacitatea de a dezvolta şi întreţine relaţii de prietenie şi parteneriate cu multe persoane fizice, ONG-uri, biserici, firme şi nu în ultimul rând cu autorităţile oraşului Timişoara şi a ţării în care ne bucurăm să trăim. De aceea vă invităm să ne fiţi prieteni, să ne vizitaţi, să ne susţineţi prin rugăciune şi după cum hotărâţi în inima dumneavoastră, şi prin resurse materiale.

Asociația Prietenii Persoanelor cu Autism (APPA) - Oferim servicii de terapie ABA, terapie axată pe comportamente verbale, terapia tulburărilor de limbaj,Teach, Pecs, integrare senzorială, grupuri de socializare, terapie prin arte combinate - muzică, arte vizuale, mișcare și joc, grupuri de dezvoltare personală pentru copii.

Rotary Club Targoviște este o organizație a oamenilor de afaceri și a reprezentanților diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare și promovează standarde etice.

FONSS - Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale reunește 37 de organizații cu activitate recunoscută în domeniul serviciilor sociale, din Iași, Bacău, Neamț, Suceava, Galați, București, Giurgiu și Prahova. Federația este formată din organizații neguvernamentale, persoane juridice de drept român, implicate în furnizare de servicii sociale pentru grupuri vulnerabile.

*Descrierile sunt preluate de pe site-urile ONG-urilor. Ordinea ONG-urilor în descriere și în sondaj este aleatorie.

Mențiuni:

  • ONG-urile eligibile pentru aceste micro-finanțări trebuie să fie înregistrate în Registrul Entităților și Unităților de Cult, aflat în evidența Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).
  • ONG-urile care vor fi nominalizate drept beneficiare la finalul fiecărei zile vor fi contactate de către reprezentații BCR.
  • Sondajele zilnice vor fi disponibile pe subsecțiunea O faptă bună pe zi.

Votează mai jos ONG-ul favorit. Dacă ai probleme în a vizualiza sondajul de pe dispozitivele mobile, atunci dă click aici.

Înscrierile au avut loc pana pe 31 martie.