​​Campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație sau o asociație care face fapte bune, a început. Este a 28-a zi a campaniei și invităm cititorii să se implice în număr cât mai mare și să voteze ONG-ul dorit. La ora 20.00 votarea se va opri, iar ONG-ul cu cele mai multe voturi va fi beneficiarul micro-finanțării de 1.000 de euro.

O faptă bună pe zi - BCR și HotNewsFoto: BCR

UPDATE ora 20:00: Asociația Clujul Cultural a primit cele mai multe voturi și va beneficia de micro-finanțarea de 1.000 de euro oferită de BCR.

Captură cu situația voturilor la ora 20:00:

Descriere ONG-uri*:

Asociația Medicilor Radiologi Intervenționiști din Craiova - nu am găsit site sau pagină de Facebook

Asociația Ortodoxa Filantropia a fost fondată în anul 2004, cu scopul de a se implica în proiecte sociale în domeniul protecției copilului și a persoanelor vârstnice prin desfășurarea de proiecte sociale, într-un spirit creștin ortodox, ca și creștini implicați, practicanți, cărora le pasă de ceea ce se întâmplă și care încearcă să găsească soluții concrete de ajutorare a celor nevoiași.

Asociația Business Media Club are ca misiune dezvoltarea viitorii lideri de business din România, aceștia diferențiindu-se prin spiritul întreprinzător, autonomie și capacitate de inovare. Business Club își propune să participe activ la evoluția calitativă a mediului de business din România, atât prin dezvoltarea unei comunități sustenabile, cât și prin stabilirea unor parteneriate cu principalele centre educaționale academice și a relațiilor cu principalii antreprenori și decidenți ai mediului de business.

Asociația Clujul Cultural doreşte să fie o sursă de informare pentru amatorii de cultură. Nu este un blog, ci un proiect media, care își asumă rigorile jurnalistice.

Fundația Prison Fellowship România are ca misiune încurajarea reabilitării și reintegrării persoanelor vulnerabile, expuse riscului de excluziune socială și infracționalitate. “Prin programele și proiectele pe care le desfășurăm dorim să oferim ajutor social, material și spiritual beneficiarilor noștri”.

Fundația Comunitară Vâlcea “Misiunea noastră este să fim un reper în societatea vâlceană, un partener dinamic care sprijină iniţiativele locale prin conectarea resurselor cu proiecte de dezvoltare a comunităţii. Ne propunem să servim toate comunităţile urbane şi rurale din judetul Vâlcea, iar numărul de locuitori care pot beneficia de asistenţa şi programele Fundaţiei este estimat la 370.000 de persoane. Rolul nostru este de a iniția și a menține legătura dintre donatori, nevoi și soluții, conectând oamenii cu cauzele și sprijinind un impact crescut al donațiilor și finanțărilor în comunitate”.

*Descrierile sunt preluate de pe site-urile ONG-urilor. Ordinea ONG-urilor în descriere și în sondaj este aleatorie.

Mențiuni:

  • ONG-urile eligibile pentru aceste micro-finanțări trebuie să fie înregistrate în Registrul Entităților și Unităților de Cult, aflat în evidența Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).
  • ONG-urile care vor fi nominalizate drept beneficiare la finalul fiecărei zile vor fi contactate de către reprezentații BCR.
  • Sondajele zilnice vor fi disponibile pe subsecțiunea O faptă bună pe zi.

Votează mai jos ONG-ul favorit. Dacă ai probleme în a vizualiza sondajul de pe dispozitivele mobile, atunci dă click aici.

Înscrierile au avut loc pana pe 31 martie.