​​Campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație sau o asociație care face fapte bune, a început. Este a 26-a zi a campaniei și invităm cititorii să se implice în număr cât mai mare și să voteze ONG-ul dorit. La ora 20.00 votarea se va opri, iar ONG-ul cu cele mai multe voturi va fi beneficiarul micro-finanțării de 1.000 de euro.

O faptă bună pe zi - BCR și HotNewsFoto: BCR

UPDATE ora 20:00: Votul s-a încheiat. Asociația KinetoBebe a primit cele mai multe voturi și va beneficia de micro-finanțarea de 1.000 de euro oferită de BCR.

Captură cu situația voturilor la ora 20:00:

Descriere ONG-uri*:

Fundația Parada este o organizație română neguvernamentală, apolitică, nonprofit, al cărei scop statutar îl reprezintă sprijinirea copiilor, tinerilor și familiilor fără adăpost, prin intermediul unor servicii integrate de asistență socială, educativ-formative și de integrare socio-profesională, în acord cu Convenția Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului.

Asociația InspirAction are ca viziune contribuirea la creșterea gradului de conștientizare a tinerilor, părinților și profesoril referitor la potențialul lor interior. “Misiunea noastră este să inspirăm un milion de tineri, părinți și profesori din România să devină cea mai buna versiune a lor.”

Asociația Proacta Edu îşi propune să ofere servicii de psihologie clinică, consiliere psihologică, psihoterapie, dezvoltare personală, asistenţă socială şi alte servicii specializate persoanelor fizice sau juridice interesate.

Centrul Educațional Explore 100 Plus are ca viziune o nouă lume a învățării bazată pe adevărul convingător că îmbunătațirea educației este cheia supraviețuirii rasei umane. “Este o lume a creativității, a inspirației și a ambiției, motivată de dovezi și de experiență. O lume în care copiii devin cursanți pe tot parcursul vieții și dezvoltă abilități specifice pentru sec. XXI. Este o lume în care inovația este regulă și nu excepție. Este o lume în care școala oferă o instruire riguroasă bazată pe proiecte, învățare socială și emoțională și accesul la noile tehnologii.“

Asociația KinetoBebe“Misiunea noastră: Ne implicăm activ în primii ani de viață ai copiilor, oferind terapia motorie și cognitivă corectă, pentru a crește adulți sănătoși!”

*Descrierile sunt preluate de pe site-urile ONG-urilor. Ordinea ONG-urilor în descriere și în sondaj este aleatorie.

Mențiuni:

  • ONG-urile eligibile pentru aceste micro-finanțări trebuie să fie înregistrate în Registrul Entităților și Unităților de Cult, aflat în evidența Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).
  • ONG-urile care vor fi nominalizate drept beneficiare la finalul fiecărei zile vor fi contactate de către reprezentații BCR.
  • Sondajele zilnice vor fi disponibile pe subsecțiunea O faptă bună pe zi.

Votează mai jos ONG-ul favorit. Dacă ai probleme în a vizualiza sondajul de pe dispozitivele mobile, atunci dă click aici.

Înscrierile au avut loc pana pe 31 martie.