​​Campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație sau o asociație care face fapte bune, a început. Este a 24-a zi a campaniei și invităm cititorii să se implice în număr cât mai mare și să voteze ONG-ul dorit. La ora 20.00 votarea se va opri, iar ONG-ul cu cele mai multe voturi va fi beneficiarul micro-finanțării de 1.000 de euro.

O faptă bună pe zi - BCR și HotNewsFoto: BCR

UPDATE ora 20:00: Votul s-a încheiat. Asociația Glasul Vieții România a primit cele mai multe voturi și va beneficia de micro-finanțarea de 1.000 de euro oferită de BCR.

Captură cu situația voturilor la ora 20:00:

Descriere ONG-uri*:

Asociația Glasul Vieții România a fost înființată la inițiativa părintelui Dan Damaschin în anul 2012. Asociația derulează proiecte sociale de anvergură în județul Iași. Asociația a desfășurat de-a lungul timpului numeroase campanii umanitare, dintre care amintim: Denisa vrea să meargă la școală! Dăruim speranță - program de adopție la distanță, Nașterea pruncilor - cale spre mântuire.

Fundația Comunitară Oradea își propune îmbunătățirea vieții locuitorilor din județul Bihor prin mobilizarea și distribuirea de resurse pentru inițiative locale. Susținem interesele filantropice ale donatorilor – persoane fizice și juridice, gestionând fonduri private, pe care le direcționăm spre nevoile comunității, sub forma de granturi și burse. Facem acest lucru posibil prin încurajarea spiritului filantropic și de responsabilitate socială al organizațiilor neguvernamentale, companiilor și persoanelor fizice, grupurilor de inițiativă, cu scopul de a răspunde nevoilor mereu în schimbare ale comunității.

Give&Help are ca misiune o lume mai bună, cu mai puțini copii flămânzi, dezbrăcați, fără posibilitatea de a merge la școală.

Fundația Cultural Umanitară „Sociabilitate, Simpatie, Servire, Salvare”, pe scurt „SO.SI.SE.SA.”, a luat ființă la 15 noiembrie 1996, când un grup de experți în economie, sociologie, politologie, asistență socială, IT și drept, și-au unit forțele, hotărâți să schimbe perspectiva celor din jur asupra acțiunii umanitare. Prin definiție, acțiunile umanitare sunt un tip special de relație interumană, în care partenerii sunt egali. Fiecare parte își asumă un rol, iar finalitatea este mereu îmbunătățirea situației ambilor participanți: beneficiarii cunosc o redresare a situației dificile în care se găseau anterior acțiunii umanitare, iar autorii câștigă satisfacția binelui prin care au îmbunătățit viața unei ființe umane.

Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB) a fost inființată 13 ianuarie 1875, la 6 ani de la întemeierea Facultății de Medicină din București, inițiativa pornind din necesitatea și dorința studenților de a se manifesta știintific intr-un cadru organizat, în contextul unei perioade în care accesul către carțile și revistele medicale ale vremii, necesare studenților, era îngreunat de slaba dezvoltare a bibliotecilor care nu puneau la dispoziție utimele publicații din domeniul medical.

*Descrierile sunt preluate de pe site-urile ONG-urilor. Ordinea ONG-urilor în descriere și în sondaj este aleatorie.

Mențiuni:

  • ONG-urile eligibile pentru aceste micro-finanțări trebuie să fie înregistrate în Registrul Entităților și Unităților de Cult, aflat în evidența Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).
  • ONG-urile care vor fi nominalizate drept beneficiare la finalul fiecărei zile vor fi contactate de către reprezentații BCR.
  • Sondajele zilnice vor fi disponibile pe subsecțiunea O faptă bună pe zi.

Votează mai jos ONG-ul favorit. Dacă ai probleme în a vizualiza sondajul de pe dispozitivele mobile, atunci dă click aici.

Înscrierile au avut loc pana pe 31 martie.