​​Campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație sau o asociație care face fapte bune, a început. Este a 21-a zi a campaniei și invităm cititorii să se implice în număr cât mai mare și să voteze ONG-ul dorit. La ora 20.00 votarea se va opri, iar ONG-ul cu cele mai multe voturi va fi beneficiarul micro-finanțării de 1.000 de euro.

O faptă bună pe zi - BCR și HotNewsFoto: BCR

UPDATE ora 20:00: Votul s-a încheiat. Asociația Județeană Babywearing Botoșani a primit cele mai multe voturi și va beneficia de micro-finanțarea de 1.000 de euro oferită de BCR.

Captură cu situația voturilor la ora 20:00:

Descriere ONG-uri*:

Fundația Comunitară Brașov este o organizaţie care dezvoltă filantropia şi iniţiativa comunitară din judetul Braşov prin acordarea de finanţări către proiecte locale din diverse domenii: educaţie, social, protecţia mediului, cultură, protecţia animalelor, revitalizare urbană etc. Fondurile sunt strânse de la donatori sau companii locale şi, în funcţie de interesele acestora, sunt oferite sub formă de finanţări, burse sau sprijin direct către organizaţii non-guvernamentale locale, grupuri de iniţiativă sau persoane fizice.

Asociația Județeană Babywearing Botoșani are ca misiune realizarea, coordonarea și derularea de activități în vederea acordării de sprijin moral și logistic persoanelor care doresc să-și poarte sănătos copii, în sisteme ergonomice.

Asociația “Lasă-mă să-ți aud glasul” a fost înființată din dorința de a se diminua sau elimina problemele care apar prin includerea copiilor cu nevoi și a familiilor acestora în creșe, grădinițe și școli. Centrul de orientare, consiliere și asistență educațională este o alternativă educațională, un serviciu de sprijin psiho-pedagogico-medico-social, care răspunde nevoilor copiilor, elevilor și tinerilor cu nevoi speciale din mediul rural și urban, al familiilor acestora ce nu au acces la servicii educative specializate de recuperare, sprijin educațional, consiliere pentru incluziunea lor școlară efectivă.

Asociația “Trei Vieți”are ca scop conștientizarea în rândul unei mase mari populaționale (între 18-50 de ani) a faptului că prin donarea de sânge poți acorda uneia sau mai multor persoane cel mai mare dar, cel al vieții, o șansă de a supraviețui. Contribuirea la constituirea unei rezerve de sânge acceptabile care să dea posibilitatea efectuării unui act medical prompt și de calitate, scurtarea perioadelor de așteptare în intervențiile chirurgicale laborioase. O formă de educare pentru o viață sănătoasă și echilibrată, pentru a putea fi apți să ajutăm.

*Descrierile sunt preluate de pe site-urile ONG-urilor. Ordinea ONG-urilor în descriere și în sondaj este aleatorie.

Mențiuni:

  • ONG-urile eligibile pentru aceste micro-finanțări trebuie să fie înregistrate în Registrul Entităților și Unităților de Cult, aflat în evidența Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).
  • ONG-urile care vor fi nominalizate drept beneficiare la finalul fiecărei zile vor fi contactate de către reprezentații BCR.
  • Sondajele zilnice vor fi disponibile pe subsecțiunea O faptă bună pe zi.

Votează mai jos ONG-ul favorit. Dacă ai probleme în a vizualiza sondajul de pe dispozitivele mobile, atunci dă click aici.

Înscrierile au avut loc pana pe 31 martie.