​​Campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație sau o asociație care face fapte bune, a început. Este a 19-a zi a campaniei și invităm cititorii să se implice în număr cât mai mare și să voteze ONG-ul dorit. La ora 20.00 votarea se va opri, iar ONG-ul cu cele mai multe voturi va fi beneficiarul micro-finanțării de 1.000 de euro.

O faptă bună pe zi - BCR și HotNewsFoto: BCR

UPDATE ora 20:00: Votul s-a încheiat. Asociația “Ridică-te și umblă” a primit cele mai multe voturi și va beneficia de micro-finanțarea de 1.000 de euro oferită de BCR.

Captură cu situația voturilor la ora 20:00:

Descriere ONG-uri*:

Star of Hope România are ca misiune îmbunătățirea calității vieții copiilor aflați în dificultate prin prevenirea abandonului familial/școlar, reabilitarea/recuperarea copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi, integrarea în învăţământ a copiilor cu dizabilităţi, incluziunea socială a copiilor și tinerilor cu dizabilităţi, împuternicirea părinţilor care au copii cu dizabilităţi, înfiinţarea şi susţinerea asociaţiilor de părinţi.

Asociația de Consultanță și Consiliere Economico-socială Oltenia (ACCES Oltenia) se ocupă cu dezvoltarea de programe de voluntariat și implementarea de proiecte și campanii de responsabilitate socială, furnizarea de servicii de FORMARE PROFESIONALĂ și TRAINING-uri personalizate pentru dezvoltarea și formarea continună, implementarea de proiecte finanțate din Fondurile Europene Structurale si de Investiții 2014-2020 sau alte fonduri naționale/internaționale și oferirea de consultanță în accesarea programelor.

Asociația “Ridică-te și umblă” urmărește recunoașterea persoanei cu dizabilități și afirmarea ei în toată egalitatea de șanse cu persoanele valide.

JCI Cluj - “Membrii JCI caută modalități prin care să pună în practică sloganul Fii Mai Bun! Avem o abordare critică a provocărilor cu care se confruntă societatea și actionăm în folosul comunitățior, devenind parte din soluție. Membrii JCI caută constant soluții mai bune, pentru a construi comunități mai bune, creând astfel un viitor mai bun. Toți avem drepturi și responsabilități, precum și obiective comune. Prin intermediul cetățeniei active, membrii JCI pun în practică accepțiunea despre responsabilitatea socială, pentru a atinge aceste obiective și a aduce beneficii comunităților din lumea întreagă.”

*Descrierile sunt preluate de pe site-urile ONG-urilor. Ordinea ONG-urilor în descriere și în sondaj este aleatorie.

Mențiuni:

  • ONG-urile eligibile pentru aceste micro-finanțări trebuie să fie înregistrate în Registrul Entităților și Unităților de Cult, aflat în evidența Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).
  • ONG-urile care vor fi nominalizate drept beneficiare la finalul fiecărei zile vor fi contactate de către reprezentații BCR.
  • Sondajele zilnice vor fi disponibile pe subsecțiunea O faptă bună pe zi.

Votează mai jos ONG-ul favorit. Dacă ai probleme în a vizualiza sondajul de pe dispozitivele mobile, atunci dă click aici.

Înscrierile au avut loc pana pe 31 martie.