Proiect BCR - HotNews

SONDAJ Fapta bună de azi - ziua 15. Tu decizi ONG-ul caștigător - votul s-a încheiat. Vineri, 17 aprilie, urmează altă serie de propuneri

de     Smile Media
Joi, 16 aprilie 2020, 9:37 O faptă bună pe zi


O faptă bună pe zi - BCR și HotNews
Foto: BCR
​​Campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație sau o asociație care face fapte bune, a început. Este a 15-a zi a campaniei și invităm cititorii să se implice în număr cât mai mare și să voteze ONG-ul dorit. La ora 20.00 votarea se va opri, iar ONG-ul cu cele mai multe voturi va fi beneficiarul micro-finanțării de 1.000 de euro.

UPDATE ora 20.00: Votul s-a încheiat. Asociația Aura Ion a primit cele mai multe voturi și o să beneficieze de micro-finanțarea de 1.000 de euro oferită de BCR.

Captură cu situația voturilor la ora 20.00:Descriere ONG-uri*:

Salvați Copiii - filiala Suceava desfășoară programe în beneficiul tuturor copiilor, dar acordă o atenție deosebită celor aflați în situații dificile. “Sprijinim familiile în dificultate, astfel încât să-și crească copiii sănătoși și să se bucure de zâmbetele acestora. În derularea programelor noastre, rolul copiilor și al tinerilor este foarte important. Considerăm că drepturile copiilor sunt cel mai bine conștientizate și asumate atunci când aceștia se implică și participă direct în acțiuni de promovare a acestora.“

Asociația ASSOC s-a înființat ca organizație dedicată susținerii persoanelor vulnerabile. În prezent, este printre cele mai active organizații naționale în domeniul economiei sociale și furnizării de servicii sociale, având ca obiectiv pe termen lung facilitarea accesului pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități, vârstnici, tineri care părăsesc sistemul de protecție a copilului, romi, familii monoparentale.

Centrul Maria Beatrice ajută sute de copii cu paralizii cerebrale sau accidentați din întreaga țară să meargă, să vorbească, sau cel puțin familiile lor să spere asta. “Centrul Maria Beatrice totalizează acum 1000 mp de terapie distribuită pe 24 săli funcționale, 36 de angajați deservesc 260 de copii beneficiari, anual: 80 copii beneficiari anual din județul Alba, având tratamente subvenționate în sesiuni repetitive de câte 3-6 luni prin parteneriate cu primăriile Alba Iulia, Sebeș, Ocna Mureș, Vințu de Jos și 180 copii beneficiari anual din România și Diaspora, în sesiuni repetitive de câte 2 săptămâni și asta de 6-8 ori pe an.”

Asociația Aura Ion unește oameni din toate categoriile sociale și îi inspiră să se dezvolte ca indivizi și lideri în serviciul umanității. “Sădim speranță în inimile celor care au cea mai mare nevoie de ea, avem o viziune clară despre adevărul ce ne înconjoară și oferim ajutor prin programele noastre de voluntariat! Prin proiectele noastre răspundem nevoilor și provocărilor identificate la beneficiarii noștri. Proiectele sunt gândite în etape, în funcție de nivelul de conștientizare, pregătire și decizie al beneficiarilor.”

*Descrierile sunt preluate de pe site-urile ONG-urilor. Ordinea ONG-urilor în descriere și în sondaj este aleatorie.

Mențiuni:
  • ONG-urile eligibile pentru aceste micro-finanțări trebuie să fie înregistrate în Registrul Entităților și Unităților de Cult, aflat în evidența Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).
  • ONG-urile care vor fi nominalizate drept beneficiare la finalul fiecărei zile vor fi contactate de către reprezentații BCR.
  • Sondajele zilnice vor fi disponibile pe subsecțiunea O faptă bună pe zi.
Votează mai jos ONG-ul favorit. Dacă ai probleme în a vizualiza sondajul de pe dispozitivele mobile, atunci dă click aici.

Înscrierile au avut loc pana pe 31 martie.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


20113 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by